• Meer info
  Weststaketsel 0, 8400 Oostende

  Scheep in voor een heerlijke boottocht op zee met de Franlis III vanuit de haven van Oostende! Geniet van zon, wind en water…

  U geniet van de gezonde zeelucht en bekijkt de Belgische kust vanuit een ander standpunt.  De tocht neemt u mee in volle zee tot aan de Buitenstroombank boei, maakt een boog naar de kust om zo via de kustlijn – dicht bij het strand – terug te varen naar de haven van Oostende.  U vaart langs grote ferryschepen, zeiljachten, kustvissers in actie met rondvliegende meeuwen maar ook het strand en de duinen.  De tocht (45 min) geeft u een heel bijzonder uitzicht op de haven en de stad.

  De rederij biedt ook bezoeken aan per boot aan het windmolenpark (halve dag), havenrondvaarten Zeebrugge (75 min), dagtochten vissen op zee.

  Informeer vrijblijvend.

 • Meer info
  Tijdokstraat (ponton einde v/d straat) 1, 8380 Zeebrugge

  Scheep in op het nieuwste passagiersschip van België en bezoek een wereldhaven in volle actie !

  Ankerplaats van vrachtgiganten, ferries, cruiseschepen, vissersboten, sleepboten, luxe jachten… op nauwelijks enkele passen van elkaar. In volle actie! Onderweg ontmoeten we de Belgische marinebasis, de gasterminal en de windturbines op de strekdam. Het sterneneiland (met zijn duizenden zeevogels) en één van de grootste sluizen ter wereld krijg je er zowieso bij! De tocht met audiovisuele gidsing (75 min) geeft u na afloop een gans andere kijk op een wereldhaven. Een boottocht om niet snel te vergeten…

 • Meer info
  Coupure Rechts 2A, 9000 Gent

   Sta zelf aan het roer van een minerva boot of luxe sloep.

  Vaar met uw vrienden, collega’s of familie voor enkele uren of een volledige dag de toeristische Leie op. U vaart er in alle rust langsheen prachtige tuinen en voorbij de schilders dorpen St.-Martens-Latem en Deurle. Dagelijks kunnen ook enkele cabrio boten, familie boten en luxe sloepen het historische centrum van Gent verkennen. Door het zeer drukke vaarverkeer is vaarervaring zeker aan te raden. Daarom vaart iedereen eerst de leie op en nadien pas richting centrum van Gent.

  Onze boten zijn ontworpen voor uw bedieningsgemak en comfort :

  • Standaard boten/cabrio’s tot 4 personen

  • Luxe sloepen tot 5, 6 ,10, 12 personen

  • Zeer eenvoudige bediening

  • Geen vaarbrevet of ervaring vereist (min. 18 jr.)

  • Geen sluizen of draaibruggen op de vaarroute

  • Huisdieren zijn niet toegelaten in de boten

  • Bekwaam personeel aanwezig voor alle nuttige info, raad en aanwijzingen.

  U vindt ons in de MINERVA-HAVEN, op de hoek van de Coupure en de Lindenlei.

   

  Reservatie  sterk aanbevolen.

  Tel. : 0032(0)9/233 79 17

  www.minervaboten.be

 • Meer info
  Donkstraat 50, 9700 Oudenaarde

  Oudenaarde is de tweede cultuur-historische stad van Oost-Vlaanderen.

  Wie Oudenaarde zegt, spreekt ook over de Vlaamse Ardennen, rust, kalmte, koers, natuur…Vlakbij het centrum van Oudenaarde vind je de Donkvijvers.
  Deze prachtige omgeving met 30ha wateroppervlak en vele hectaren recreatiedomein is onze thuisbasis. Hier vind je de 7 Summits terug. Dit avonturenpark bestaat uit 7 activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. Iemand die bijvoorbeeld niet echt houdt van activiteiten in de hoogte zoals onze duizelingwekkende Blue Diamond kan met zijn beide voeten op de grond blijven in ons Blote Voetenpad die u een natuurlijke massage geeft. 
  Andere activiteiten die je er vindt zijn een avontuurlijk Moerasparcours, een rustgevende kajaktocht of een zoektocht in onze duistere Speleobox. En binnenkort kan wie durft ook de Deathjump wagen. Sta jij al te springen?
  Wil je meer te weten komen over de activiteiten of wil je zien wat je nog allemaal kan doen bij The Outsider vlaamse Ardennen? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website. (www.theoutsidervlaamseardennen.be) Hopelijk tot binnenkort!

  Toegankelijkheid:
  De aanliggende taverne Den Dronk en Het Moerashuis zijn toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit. Ook een aantal activiteiten zijn aangepast voor personen met een beperking. Om een vlot verloop van de activiteiten te garanderen vragen we aan klanten met een beperking om ons op voorhand te contacteren. Op onze website staat onderaan bij de verschillende activiteiten toegelicht in welke mate de activiteit toegankelijk is voor mensen met een beperking.
   

 • Meer info
  De Pannelaan 68, 8660 De Panne

  Welkom in het allereerste waterpretpark van Plopsa, dat zich vlakbij Plopsaland De Panne bevindt!

  Wickie De Viking neemt je mee op avontuur in een magisch sneeuwlandschap, met adembenemende attracties zoals de wonderlijke wildwaterrivier, het overdonderende Stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België?

  Ontdek alles op www.plopsaqua.be.

   

 • Meer info
  Doornstraat 110, 8200 Brugge

  Sensatie in de wildwaterbaan, snelheid in de glijbaan en heel veel plezier in het golfslagbad. De allerkleinsten beleven onbeperkte waterpret in het verwarmd kinderbad met waterspeeltuin. Ook de warme lagune (34°) met water- en luchtmassage, sauna en stoombad zitten in de prijs inbegrepen en brengen ontspanning voor iedereen. Of kies voor een duik in het verwarmde buitenbad. 

  Nieuw: in april 2017 breidt het zwemparadijs uit met een spectaculaire magic twice glijbaan, waar je met twee tegen de tijd en tegen elkaar kan racen. Een infinity jump glijbaan, uniek in België, bezorgt je met 3D effecten en een 'drop'  kriebels tot in je tenen!!!

  Heb je honger gekregen van al dat spelen, ravotten en ontspannen, dan kan je een hapje en een drankje bestellen op het zwemmersterras.

  Geniet van de perfecte (halve) daguitstap als individuele bezoeker of met het hele gezin tegen een zeer democratische prijs. Zie hieronder voor meer details.

  Een heerlijk dagje vakantie vol waterpret met het hele gezin. Olympia is immers een echt all-weather centrum. Met ons binnen- en buitenaanbod ben je  hier nooit afhankelijk van de Belgische weersomstandigheden.

  Ook tijdens de schoolvakanties verwennen wij graag onze kleinste gasten. Regelmatig worden verrassende activiteiten georganiseerd waar je leuke prijzen kan winnen. Voor meer informatie over deze en andere acties, bezoek regelmatig onze website en facebookpagina.

 • Meer info
  Watersportlaan 15/2, 8620 Nieuwpoort
  Wavekarting® is een wereldwijde unieke outdoor motorwatersport activiteit waarbij je volledig zelf vaart, aan de Belgische en Nederlandse kust.

  Je zit zelf aan het stuur van een sportieve motorboot (5 meter lang met plaats voor 1 tot 3 personen, voortgestuwd door een high-tech 40PK buitenboordmotor) en vaart over de golven van de Noordzee. Onze professionele instructeurs begeleiden je, vanop hun eigen veiligheidsboten, gedurende een onvergetelijke tocht voor de kust van Nieuwpoort of Cadzand.

  Het varen wordt voorafgegaan door een veiligheids- en technische briefing en de boten zijn speciaal ontworpen zodat je, zonder enige ervaring, onmiddellijk sportief (indien gewenst) en veilig kan varen!

  Jong of minder jong? Gezin, vriendengroep of met de collega's? Op zoek naar een unieke en onvergetelijke teambuilding, activiteit met de kids of vrijgezellen? Wavekarting is voor iedereen.

  Aangezien je zelf vaart, bepaal je zelf je eigen tempo, snel kan, maar moet niet!

  Voorkennis of ervaring is niet nodig, een vaarbewijs ook niet. De sensaties zijn vergelijkbaar met jetski maar met het voordeel dat je niet in het water kan vallen, de boot gemakkelijker te besturen is en dus veel veiliger dan jetski!

  Je wordt dus ook niet nat ! Bij hogere golven gebeurt het dat we besprenkeld worden met wat zeewater en daarvoor lenen wij spatwaterdichte jassen en broeken uit die je over je eigen kleren kan aantrekken. Wel raden we aan om sportschoenen te voorzien dat mag nat worden zoals ook zonneceme en zonnebril...

  Wij zorgen ook nog voor een reddinsgvest en, voornamelijk, voor een onvergetelijke belevenis op zee!

  Reserveer snel door te klikken op "Reservatie aanvraag"

 • Meer info
  Platanendreef 1, 8400 Oostende

  Recreatie voor het ganse gezin in een unieke rustige en groene omgeving. Dagschotels aan democratische prijzen. Super locatie voor uw groepslunch in Oostende.

 • Meer info
  Lange Rekstraat 30, 9100 Sint-Niklaas

  De Ster biedt u trampolines, minigolf, treinrit, speeltuinen, roeien, waterfietsen, waterglijbanen, strand, kinderboerderij, outdoor fitness... Kortom, voor ieder wat wils!

 • Meer info
  Haanheuvel 7, 2200 Herentals

  Hidrodoe is best familievriendelijk toeristisch product in Vlaanderen!

  Klein of groot?  In Hidrodoe valt altijd wel iets te beleven. En je wordt er nog slimmer van ook!  Meer dan 120 doe-opstellingen staan op jou te wachten. Tover megazeepbellen waar je zelf kan instaan. Laat een raket op waterstof vliegen … helemaal tot aan het plafond!  Maak een reuze draaikolk. En geniet in de 4D-film “Teruggespoeld” van het watergevecht tussen de held Spetter en het groene monster Smos. Waterplezier gegarandeerd!

  Ontdek de  nieuwe indoorrivier vol boeiende doe-opstellingen én een weerspektakel om u tegen te zeggen! Leid de vissen al spelende door een vistrap. Word zelf havenmeester en laad en los een containerschip. Ontdek hoe kwetsbaar het natuurlijk evenwicht is van water. En maak kennis met een van de interessantste dieren rond de rivier: de bever. Echt de moeite waard! 

  De Watertuin tot slot is een en al genieten. Balanceer balletjes op water, maak je eigen waterballet, schiet met de waterkanonnen en loop onder de waterparaplu door zonder nat te worden. Of toch bijna!

  Na een dagje Hidrodoe heeft water geen geheimen meer. En het leuke is: je leert het allemaal al doende. Ons motto is immers: overal aankomen moet!

  Op 18 januari 2017 ontving Hidrodoe van Toerisme Vlaanderen de award van 'best familievriendelijk toeristisch product in Vlaanderen". Kom zelf ontdekken waarom!

  >> Hidrodoe blijft ondertussen in de prijzen vallen, op 8 juni 2018 won het waterdoecentrum de Belgische Energie- en Milieuprijs in de categorie Sustainable Education.

  Meer info op www.hidrodoe.be.