Op bezoek in virtueel Mechelen

Leuk nieuws! Mechelen pakt als eerste stad in de Benelux uit met een virtueel bezoek door de volledige stad. Op www.virtueelmechelen.be zie je de stad vanuit helikopterperspectief en kan je inzoomen op specifieke locaties. De belangrijkste bezienswaardigheden, musea en hotels kan je ook binnenin in 360° bekijken.

5 x originele najaarstodo's die je zeker niet mag missen!

Het is niet omdat het kouder wordt dat je niet meer mag buitenkomen hé! Integendeel! Er zijn massa's leuke evenementen, wandelingen, tentoonstellingen, workshops...gepland de komende weken waar je zeker van mee kan genieten...een handig overzichtje!

4 x sintspiratie

Nog op zoek naar een leuk cadeau voor jullie hartendiefjes? Wil je eens wat anders dan anders? Ga dan eens langs in de museumshop van het Texture en laat hen jou inspireren. De shop is open tijdens de openingsuren van het museum. Je kan er rustig grasduinen in het aanbod, ook als je geen toegangsticket voor Texture hebt.

Waarom je 11 november naar de Vredesdag moet gaan

11 november is Wapenstilstand en die dag staan we allemaal stil bij herdeking van de 'Groote Oorlog!' Wij raden je aan om die dag massaal richting de

Riebedebie met mamablogger Lobke van Leuke Wereld

Kennen jullie Leuke Wereld al? De razend populaire mamablog van onze webredactrice Lobke Gielkens? Eigen stoef stinkt, maar dat is niet erg want zij won onlangs de Mom Blog Award 2017 en daar zijn wij bijzonder trots op! Daarom vroegen wij haar deze maand om haar favoriete uittips te delen met ons. Benieuwd waar zij graag naartoe trekt met haar kroost?

De uittips van november

Laat de kou of een bui je niet tegenhouden om erop uit te trekken, want ook in november zijn er heel wat toffe uittips die een plaats verdienen in je agenda!