5 vrolijke uitstapjes om de herfst in te stappen

Voelen jullie het ook? De bladeren vallen van de bomen en kleuren het landschap, kastanjes liggen op de grond klaar om opgegeten te worden en af en toe worden we nog getrakteerd op een streepje zon. Benieuwd waar we jullie deze herfst naartoe willen sturen?

10 onmisbare apps die je volgende uitstap gemakkelijker maken

Weldra een uitstapje gepland? Wij selecteerden voor jullie 10 superhandige apps die van pas kunnen komen tijdens een dagje uit:

Riebedebie met Petra De Pauw

Petra De Pauw is mama van twee dochters: Roos (11) en Billie (9) en de vrouw van Herman Verbruggen aka ‘Marcske’ uit FC De Kampioenen. Vorig jaar bracht ze enkele keileuke bucketlistenboeken op de markt, geestige doe- en bewaarboeken die de band tussen een moeder en haar kind onderstreept en versterkt.

6 toppers om te bezoeken op Open Monumentendag

Open Monumentendag, dat is het grootste culturele eendagsevenement van Vlaanderen. In 2017 is deze organisatie van Herita al aan zijn 29ste editie toe! Nu zondag 10 september is het zover. Wij zetten alvast 6 toppers op een rijtje:

Survivalgids om Open Monumentendag te overleven met kinderen

Voor wie er nog aan twijfelde: Open Monumentendag is een echte familiedag waarop je samen met het hele gezin fascinerende monumenten kan bezoeken. Op heel wat locaties worden leuke activiteiten georganiseerd op maat van families met kinderen.

De 5 leukste woensdagnamiddaguitjes met oma's en opa's

“Omaaaaaa of opaaaaaa gaan we iets leuks doen vandaag?” Zijn je kleinkinderen deze maand weer bij jou op woensdagnamiddag en zoek je iets leuks om sa