17 juni: Rozenfeesten in het Vrijbroekpark

Tijdens de rozenfeesten kun je met al je zintuigen komen genieten van de rozentuinen in het Vrijbroekpark in volle glorie. In de “High-tea” tent proef je van hapjes en drankjes terwijl je luistert naar sfeervolle muziek van Demi Sec en het duo Wim Brabants en Aurélie Viegas. Dit allemaal tussen de vele soorten rozen met al hun kleuren en geuren. De fleurige figuranten van Studio Belle Epoque laten zich ook dit jaar weer van hun mooiste kant zien.

Met al je vragen over rozen kun je terecht bij de rozengidsen in de infotent, bij de rozenkwekers die hun mooiste rozen te koop aanbieden en bij de rozenverenigingen die je allemaal bij de ingang van de rozentuin vindt. Onze rozentuingidsen nemen je graag mee op één van de rozenwandelingen, deze starten aan de infotent om 14 uur, 16 uur en 18 uur.

In de Engelse tuin, vlakbij de rozentuin valt er tussen 13 uur en 18 uur van alles te beleven voor de kinderen: draaimolen, workshops, hapjes, drankjes, …

De toegang is gratis. Kom met de fiets, het openbaar vervoer of te voet. Voor wie toch met de auto komt, is er extra parkeerplaats voorzien op de personeelsparking van Kellogg’s aan de Hombeeksesteenweg, ter hoogte van huisnummer 321. Met de fietstaxi’s kun je heen en weer pendelen tussen de rozenfeesten en de parking.

PRAKTISCH

Wanneer:
zondag 17 juni van 13 tot 20 uur

Waar: 
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark
Ridder Dessainlaan 65
2800 Mechelen

Deelnameprijs:
gratis

Website:
www.provincieantwerpen.be 

Social media:
www.facebook.com/Vrijbroekpark   

Meer info:
Onthaal Vrijbroekpark
015 45 13 80
vrijbroekpark@provincieantwerpen.be 

Foto: Rozen uit het Vrijbroekpark - copyright Provincie Antwerpen