3 x mooie winterwandelingen die je deze winter nog kan doen

Niets gaat boven een luchtje scheppen bij koud weer! Rode wangen, een frisse neus en tintelende tenen om daarna te ontdooien voor de open haard en te genieten van een warme chocolademelk of een heerlijke glühwein? Hebben we je ook overtuigd? Probeer dan eén van deze 3 winterwandelingen uit:


1. Winterwandelingen in Bokrijk

Elke zaterdag en zondag t.e.m. 25 februari 2018 kan je terecht in het Openluchtmuseum van Bokrijk voor een stevige, winterse wandeling telkens van 14u tot 20u. Elk weekend verwelkomt Bokrijk heel wat wandelaars die er maar al te graag de benen strekken. Ook in de winter! Speciaal voor hen houden we de poorten naar het Openluchtmuseum in januari en februari geopend. Zo kan je als bezoeker nog steeds genieten van de fonkelende sfeerverlichting en de belichting van de historische gebouwen. Fijn om weten! Kinderen en abonnees hebben gratis toegang tot het wandelpark, volwassenen betalen 2 euro.Toegang tot het Openluchtmuseum via parking 1/parking Kasteel.
www.bokrijk.be

2. Winterwandelen door de Zwinduinen

Ook in de winter is de Zwinstreek een populaire bestemming. Voor dagjesmensen, maar ook voor trekvogels uit het hoge Noorden, die komen genieten van onze milde winter. Goed nieuws voor wandelaars: afgelopen lente werden er in de oude binnenduinen van Knokke nieuwe, comfortabele wandelpaden aangelegd. Zo kun je ook met kinderwagen of rolstoel door de duinen wandelen.
Tip! De wandelnetwerkkaart Het Zwin is voor € 6 te koop, onder meer bij Westtoer (www. fietsen-wandelen.be) of via het Zwin zelf.

3. Winterzwerftocht in het Nationaal Park Hoge Kempen

Zondag 21 januari kan je tussen 14u en 16u deelnemen aan een heuse winterzwerftocht. Trotseer de koude tijdens deze stevige wandeling! De Ranger voert je langs de mooiste plekjes in het Nationaal Park.
Afspraak aan Toegangspoort Kattevennen!
Tip: in februari kan je deelnemen aan een heuse winterse smakenwandeling, ook een dikke vette aanrader volgens ons!
www.nationaalparkhogekempen.be