6 x keitoffe uitstappen tijdens het lange Hemelvaartweekend

Weer of geen weer...lange weekends nodigen sowieso uit om fijne daguitstappen in te plannen met familie, vrienden of kennissen. Lekker veel quality time, niets moet en alles mag! Geen idee waar naartoe? Wij inspireren je alvast met 6 x toffe dagtriptips:

 

Ga een dagje zwemmen in één van de zes zwemparadijzen van LAGO

Koudere temperaturen voorspeld met de verlengde weekends? Niet als het van LAGO afhangt! Aan alle mooie liedjes komt een einde, maar niet aan deze zomerse temperaturen. Toch niet als het van LAGO, exploitant van 6 zwemparadijzen verdeeld over Vlaanderen en Wallonië, afhangt. Zij maken immers het hele jaar het mooie weer voor jong en oud, met een aanbod waar zowel sensatiezoekers als wellnessliefhebbers van smullen. Altijd 30 graden, 7 dagen op 7 open en steeds voldoende gekwalificeerde redders aanezig: wat wil een mens nog meer met de verlengde weekends in aantocht?

 

Feest mee tijdens het Ketnet Feestweekend in Plopsaland

Het Ketnet Feestweekend staat weer voor de deur én dat betekent slechts één iets: FEEST, FEEST en nog eens FEEST! Ontmoet Mila, Jonas, Charlotte en Alexander van de Ghost Rockers en Dries, Hassan en Roos van De regel van 3S.! Wuif hen toe tijdens de leuke parade en ga uit de bol met de KetnetBand! Kom jij meefeesten van 5 tot 8 mei in Plopsaland De Panne?

 

Zweef tussen de boomtoppen van het Zilvermeer met het gloednieuwe zipline parcours

Sinds dinsdag 1 mei kan je op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer al roetsjend een tocht tussen de boomtoppen en óver de grote roeivijver maken terwijl je geniet van een adembenemend uitzicht. Het gloednieuwe zipline parcours is een ware ‘totaalbeleving’. Voor wandelende recreanten die eronder kuieren is het parcours bovendien ook een toffe attractie om vanop de begane grond te bewonderen.

 

Ga picknicken in Duinengordel en win een picknickmand

Deze maand liggen er in Duinengordel picknickmanden verstopt. Aan jou om ze te vinden! Win een luxepicknick voor 8 personen en nog meer andere leuke prijzen (o.a. A.S.Adventure bonnen)! Hou zeker deze website in het oog want vrijdag 11 mei komt hier een tip online!


 

Zet je mama in de bloemetjes in het Bakkerijmuseum

Heb jij de beste mama ter wereld? Neem haar dan vandaag zeker mee naar het Bakkerijmuseum! Moeders worden hier extra in de bloem(etjes) gezet: onze cafetaria serveert heerlijke dessertbordjes met een gevarieerd assortiment aan verse taartjes en gebak, allemaal in bloementhema. Met fruit, of toch liever chocolade? Voor elk wat wils! Kinderen kunnen smullen van lekkere pannenkoeken en zich achteraf uitleven op onze speeltuin. De cafetaria wordt voor de gelegenheid bovendien extra sfeervol aangekleed: gezelligheid troef! Wil je er bij zijn? Reserveer dan als de bliksem je plaats in het Bakkerijmuseum!

 

Of vier Moederdag nog harder met een onvergetelijke daguitstap

Wat je zeker niet mag vergeten is: Moederdag vieren! Op zondag 13 mei moet je bij je mama zijn! Via onze activiteitenzoeker vind je zeker en vast een aantal toffe uitstapjes waarmee je je mama kan verwennen.