Meer dan 50.000 bezoekers voor Comics Station Antwerp

Het ‘Comics Station Antwerp’ heeft deze week zijn 50.000 bezoeker begroet. Die eer viel te beurt aan de familie Horemans uit Balen. Comics Station Antwerpen is het indoorpretpark in het Centraal Station van Antwerpen.

Grote Smurf kwam het gehele gezin bedanken voor hun bezoek en overhandigde hen een oorkonde én gratis tickets voor hun volgende bezoek aan het pretpark. Ze konden ook genieten van een heerlijke pannenkoek, aangeboden door het indoor pretpark. Het belevingspark, dat volledig in het thema staat van Belgische stripfiguren, is pas in april van dit jaar geopend en het is duidelijk aangeslagen bij het grote publiek.

Comics Station Antwerp beslaat vier verdiepingen in het Antwerpse centraal station. In zes themazones kan je er de avonturen beleven van De Smurfen, Suske en Wiske, Jommeke, Lucky Luke, De Kiekeboes en Urbanus. Je kan er de teletijdmachine van Professor Barabas uitproberen en op avontuur gaan met Suske en Wiske. Of je kan gaan feesten met De Smurfen in Het Magische Bos, of vertrekken op verre reis met De Vliegende Bol van Jommeke.

In totaal kan je deelnemen aan meer dan 60 attracties en doe-activiteiten. Eyecatcher is Comics Twist, de hoogste indoor glijbaan ter wereld, 22,5 m hoog, die door het park heen glijdt.

Comics Station Antwerp is tijdens de zomervakantie elke dag open van 10u tot 18u. Vanaf 1 september is Comics Station Antwerp open op woensdag van 12u tot 18u en op zaterdag en zondag van 10u tot 18u.

Bron: www.madeinantwerpen.be