Science Comedy Night

Op zaterdagavond 10 november organiseert Technopolis voor het 2e jaar op rij een Science Comedy Night. Op de affiche prijken comedy toppers zoals Jeroen Baert, Henk Rijckaert, Begijn Le Bleu en Aniek Ivens. Op de Internationale Science Center Dag tonen zij aan dat wetenschap en humor voor elkaar geboren zijn. Een work-out voor brein en lachspieren dus!

De gastheer van de avond is niemand minder dan ingenieur/ computerwetenschapper Jeroen Baert. Na zijn succesvolle optreden voor een volledig uitverkochte zaal op de Science Comedy Night van vorig jaar warmt hij deze keer het publiek op voor volgende kleppers:

 1. Henk Rijckaert
  Maker van de bovenste plank, met een try-out van zijn nieuwe show
 2. Begijn Le Bleu
  Foute vriend en BV (bekende vogelspotter)
 3. Aniek Ivens
  Evolutionair ecoloog, met de solo show “Dr. Aniek ontdekt”
 4. Robbe Tanghe
  Edutainer bij Technopolis en auteur van Vlaanderens beste meezingers
 5. Emmanuel Jehin (in het Engels)
  Een van de ontdekkers van TRAPPIST-1 (het zonnestelsel!)
 6. Jente Ottenburghs
  Bioloog met grenzeloze fascinatie voor de evolutie van ganzen

De comedians brengen op een heel toegankelijke manier allerlei aspecten van “de wetenschap” ter sprake. Je hoeft bijgevolg helemaal geen wetenschapper te zijn om je tijdens de Science Comedy Night een breuk te lachen. Omdat bepaalde concepten wellicht net iets te moeilijk zijn voor kinderen, is de aangeraden leeftijd 16+.

Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar! Je kan ze (uitsluitend) online kopen via www.technopolis.be aan € 15 per persoon. Abonnees van Technopolis betalen slechts € 12 voor hun ticket.