Technopolis geeft boeken en tickets weg tijdens de jeugdboekenmaand!

Technopolis geeft in maart, tijdens de jeugdboekenmaand rond wetenschap en techniek, gratis boeken en tickets weg. In ruil voor een tekening van hun uitvinding krijgen jonge bezoekers aan het doe-centrum een gratis boek vol met experimenten. Daarnaast krijg je in maart per aankoopschijf van € 15 bij Standaard Boekhandel en Club 1 gratis toegangsticket voor Technopolis. 

Omdat de jeugdboekenmaand dit jaar wetenschap en techniek als thema heeft, besliste Technopolis om (toekomstige) liefhebbers van wetenschap en techniek in maart te verwennen met gratis boeken en tickets. Beide acties hebben als doel kinderen en jongeren aan te sporen om zowel thuis als in Technopolis te experimenteren met wetenschap en techniek.

Gratis experimenteerboek
Wie Technopolis in maart bezoekt krijgt in ruil voor een tekening van zijn/haar uitvinding een gratis boek met experimenten. Wie nog een tikkeltje te jong is voor een eerste uitvinding, mag ook de kleurenprent van de jeugdboekenmaand downloaden, printen en in Technopolis inruilen voor een gratis boek. Deze bijzondere actie is geldig in maart of zolang de voorraad strekt.

Gratis ticket
Technopolis geeft naast boeken ook gratis toegangstickets weg. In maart krijg je per aankoopschijf van € 15 bij Standaard Boekhandel en Club 1 gratis ticket (geldig t.e.m. 18 jaar). Op deze manier hoopt het doe-centrum boekenwurmen te verleiden om een keertje in Technopolis de handen uit de mouwen te steken. 

“Als je van zowel boeken als van wetenschap en techniek houdt, dan ben je in Technopolis helemaal aan het juiste adres! We verwachten dat onze acties veel succes zullen hebben, dus we raden iedereen aan om er snel bij te zijn...” – Ester Blockx, Manager Marketing & Communicatie