Zo.11/2: 7e Rivierenhof Valentijnrun laat je schitteren

Op zondag 11 februari 2018 wordt om 11u opnieuw het startschot gegeven voor de massaal gesmaakte ‘Rivierenhof Valentijnrun’. Voor de zevende keer al worden er achthonderd tot duizend deelnemers verwacht die ludiek de winterkou trotseren met liefdesbetuigingen voor het mooiste park van de Antwerpse metropool.

Houden van het Rivierenhof laat je stralen

De Rivierenhof Valentijnrun is een recreatieve, plezante jogging onder begeleiding van ervaren lopers. Je kunt kiezen tussen het parcours van 5 km of dat van 10 km. Voor iedereen is er een drankje, een snoepje, een hartverwarmende attentie, veel ambiance en goed gezelschap. Wie verkleed in Valentijnthema deelneemt, maakt kans op mooie prijzen: hartslagmeters, rugzakken, diverse bieren, ontbijtbons, … één dame zal zelfs een sportjuweel bezet met diamanten uit de collectie Nafi Thiam mee naar huis mogen nemen!

Wie zich vooraf online inschrijft (voor 10 februari 2018), kan gratis deelnemen.

Via daginschrijving: € 5,00 per deelnemer.  

Schrijf je dus als de pijl van Cupido in via www.antwerpathletics.be

De Rivierenhof Valentijnrun wordt georganiseerd door de Provinciale Groendomeinen Regio Antwerpen (PGRA) en Antwerp Athletics in samenwerking met district Deurne, partners die niet alleen enthousiasme en knowhow in de strijd gooien maar ook de online inschrijvingen ter harte nemen en kleedkamers, douches en begeleiders ter beschikking stellen.

PRAKTISCH

Wanneer en waar:
Zondag 11 februari 2018:

kleedkamers en douches vanaf 9u30 © Sportpark Ruggeveld, Ruggeveldlaan 480 in 2100 Deurne. Startschot om 11u ©  Rivierenhof: Parkweg / Ruggeveldlaan in Deurne.

 Deelnemen:
Gratis mits vooraf online inschrijving (voor 10/02/2018) via www.antwerpathletics.be .
Via daginschrijving: € 5,00 per deelnemer.  

 Social media:
www.facebook.com > Rivierenhof