Gloednieuwe speeltuin Rivierenhof ingespeeld

7/7 en 21/7: Maak je eigen mand bij het MOT - Grimbergen

Nieuw wielermuseum De Velodroom opent de deuren in De Schorre

Zo.10 juni: Rozenfeest en Kunstroute luiden fleurige zomer in

Tweede baby koeneusrog in SEA LIFE Blankenberge

De leukste zomerzoektocht vind je in Tervuren

De leukste zomerzoektocht van het land strijkt deze zomer neer in Tervuren, Hoeilaart en Overijse. Van 2 juni tot 16 september 2018 zal je dus je beste speurneus kunnen opzetten en genieten van de Druivenstreek! Smeer je fietsketting en wandel je schoenen maar al in, want de zoektocht neemt je mee langs glooiende landschappen, hellingen, valleien, velden en bossen.

ZOO Planckendael rouwt om verlies olifant Qiyo

In ZOO Planckendael is deze nacht Aziatische olifant Qiyo, net geen drie jaar, geheel onverwachts gestorven. In Planckendael heerst ongeloof en verdriet. Iedereen is er het hart van in. Qiyo is de dochter van Phyo Phyo en werd in Planckendael geboren op 16 juni 2015.

Eerste glimp van babybrilbeer in ZOO Antwerpen

Prachtig nieuws. In ZOO Antwerpen is een brilbeer geboren! Mama Zamora beviel op 16 februari 2018 in haar knusse kraamkamer. Ze maakte daar een heerlijk nest van stro waarin ze de afgelopen maanden doorbracht met haar kleintje. Nu het kleintje al wat groter is, komt ze haar jong showen in het buitenperk.

17 juni: Rozenfeesten in het Vrijbroekpark

Tijdens de rozenfeesten kun je met al je zintuigen komen genieten van onze rozentuinen in volle glorie. In de “High-tea” tent proef je van hapjes en drankjes terwijl je luistert naar sfeervolle muziek van Demi Sec en het duo Wim Brabants en Aurélie Viegas.

27 mei: 'De legende van het Motespook' op Dag van het Park in Koekelare

‘De legende van het Motespook’, een natuurzoektocht in Koekelare doorheen het park De Mote, staat tijdens de ‘Dag van het Park’ op zondag 27 mei centraal. Van 13u30 tot 17u30 kun je vanaf de Brouwerijsite (Sint-Maartensplein 15b) kennismaken met deze speelse zoektocht.

20 mei: 10 reden om zéker naar Schorremorrie te komen

Schorremorrie is een kinderparadijs voor kinderen van 3 tot 12 jaar met meer dan 50 activiteiten. Twijfel je nog of je naar Schorremorrie wil komen nu zondag 20 mei in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre? Laat je dan met deze 10 redenen overhalen!

Winnaars 8e editie Diamond ThemePark Awards bekend

Reeds voor de achtste keer worden de prijzen van de Diamond ThemePark Awards uitgereikt. Dit jaar was Beekse Bergen het gastpark. Eerder dit jaar openden zij nog de unieke vakantiebestemming Safari Resort Beekse Bergen.