Getest en goedgekeurd : als echte bakkertjes in het Bakkerijmuseum in Veurne

Elke maand sturen wij Riebedebie-reporters met hun gezin op pad op zoek naar de mooiste plekjes van Vlaanderen en Brussel. Wat dacht je van het Bakkerijmuseum in Veurne?

3 redenen om naar de Archeologiedagen te gaan

Volgend weekend zijn het Archeologiedagen! Wij geven je graag enkele redenen om zeker te gaan

Waarom een bezoekje aan Artcenter Hugo Voeten dik de moeite is

Onze Riebedebie-reporter Katrien trok afgelopen zondag tijdens Open Monumentendag met haar gezin richting Herentals om er een bezoekje te brengen aan Artcenter Hugo Voeten.

De favoriete uitstapjes in de buurt van Lobke

Dat onze vrouw Lobke fan is van daguitstapjes met haar kroost wist je al. Sinds Corona heeft ze er een missie van gemaakt om zoveel mogelijk uitstapjes in haar eigen streek te doen (en dat zijn er wel wat!). Benieuwd naar haar favorieten?

Een beestige daguitstap naar de Mechelse Heide

Elke week sturen wij Riebedebie-reporers op pad op zoek naar de leukste daguitstappen van ons land. Zo trok het gezin van Mieke richting Nationaal Park Hoge Kempen om er de Mechelse Heide te gaan ontdekken... en nog veel meer!

Op stap met het gezin van Leen Holvoet

Elke maand delen onze Riebedebie-reporters hun favoriete daguitstappen met jullie! Hoog tijd om hen even voor te stellen aan de hand van hun leukste trips. Deze week vragen wij het aan Leen Holvoet en haar gezin. Benieuwd?