Nog 4 superleuke workshops tijdens de Krokusvakantie

Wind. Storm. Regen. Mama ik verveel me. Gelukkig komt Riebedebie to the rescue met nog enkele supertoffe workshops tijdens deze krokusvakantie:

1. De natuur ontdekken met Woudvrouw in het Vrijbroekpark in Mechelen

De natuur is een speeltuin, waar je je verbeelding de vrije loop laat, waar nieuwe verhalen ontstaan en waar alles tot leven komt. In de workshops van Woudvrouw in Mechelen ontdek en beleef je de natuur met je eigen ogen, oren en handen.

2. Doe in het Arboretum Kalmthout de curieuzeneuzewandeling 

Op de schrikkeldag nodigt Arboretum Kalmthout je uit voor een bijzondere ontdekkingstocht tussen de toverhazelaars. De bloemetjes van de toverhazelaar lijken wel fonkelende lichtjes en ze ruiken heerlijk zoet. Sprokkel takjes, vruchten en andere natuurschatten. Hier en daar mag je van de gids zelfs proeven van eetbare planten. Na de wandeling knutsel je met verf, klei en papier een écht toverbos in elkaar.

3. Familie@NAVIGO

Ga deze vakantie op vrijdag met het hele gezin naar het museum! We spreken af voor een toffe workshop voor kinderen, soms zelfs mét hun (groot)ouders. Op hetzelfde moment vindt een thematische rondleiding voor volwassenen plaats. Uiteraard kunnen ook individuele bezoekers deelnemen aan de rondleiding of de workshop. Je vindt alle info over deze superleuke activiteit via NAVIGOmuseum.be

4. JEF Festival: films kijken én zelf maken

Voor de allerbeste jeugdfilms van het moment moet je naar JEF FESTIVAL, in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk, Roeselare en Leuven. Meer zelfs: je kan die films gewoon zelf maken. Fabriceer je eigen figuren voor schaduwspelen, animeer je eigen alter ego, bouw een videogame, maak een kunstwerk met lichtgraffiti of speel betoverende games.