10 redenen waarom Wonderweekend in de Plantentuin Meise een goed idee is

Altijd al eens willen overnachten in de Plantentuin? Dan hebben wij een tip van jewelste voor jou! Boek tickets voor Wonderweekend en slaap met je hele gezin in een kartonnen tent in de mooiste tuin van ons land. En wel om deze redenen:

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus kan je met het hele gezin voor de derde keer overnachten in Plantentuin Meise.

​1.Je slaapt in Kartonnen Tenten die je eerst zelf beschilderd hebt, je tuimelt overdag van de ene verwondering in de andere. Hoe cool is dat eigenlijk? Overnachten in een kartonnen tent, wedden dat je dit nog nooit eerder in je leven deed? Ze zien er sowieso al geweldig uit, maar je kan ze op WonderWeekend ook nog eens helemaal zelf beschilderen, je eigen tent als kunstwerk!

2. 's Avonds laat je je meeslepen in een adembenemende avondschow, fakkeltocht en kampvuren. Gezelligheid ten top en voor één keer mogen je kinderen eens extra lang opblijven.
 

3. 's Morgens word je wakker in de mooiste tuin van het land en ontbijt je aan de langste ontbijttafel ooit!

4. Je kan er chillen op het strand zonder zand. Strandstoelen, parasols, lekkere drankjes en een reuzenzwembad... Meer heb je niet nodig om je op een strand te wanen, met dat verschil dat we voor de gelegenheid het zand vervangen hadden door heerlijk mals groen gras.

5. Wie heeft er ooit nog in een échte hooizolder gespeeld? Of beter: wie niet? Want volgens ons mag dit niet ontbreken op jouw lijstje met 'Alle dingen die je moet gedaan hebben vóór je 12de'. En dat hebben we geweten ;-) Onze hooizolder was zowat dé hit van dit jaar.

6. Schoenen uit! En wandel op je blote voeten door 1 km. modder, water, mos, boomschors, steentjes, zand, bamboe, lava, kiezel, stro, kokosnoten, denappels, klimop, bladeren, gras, noten... Op WonderWeekend openen we i.s.m. Brantano en Plantentuin Meise het langverwachte 'Verwonder-Je-Voeten-Pad'.

7. Zelden zoveel lachende gezichten gezien tijdens een wedstrijdje fietsen. En daarom kunnen en zullen ze ook dit jaar niet ontbreken op WonderWeekend: de gekke, gekkere en gekste fietsen! Race eens op een gekke fiets tegen mama of papa. Cooler dan cool!

8. Je mag nooit met vuur spelen... behalve op WonderWeekend! Je zoekt zelf je hout, bereidt alles goed voor en enkel met behulp van een watje en een firestick mag je proberen vuur te maken. "Zo doen d'echte da!"

9. Op WonderWeekend mag je voor één keer alles met je handen eten. Niet omdat we minder afwas willen, wel omdat het gewoon geweldig leuk is. En oh ja, we maken geen uitzondering voor volwassenen, of wat had je gedacht.

10. De serres van de Plantentuin zijn sowieso al de moeite waard om overdag te bezoeken, maar zo net voor het slapengaan, even toch nog een omweg door de verlichte serres… Exclusief voor WonderWeekend blijft Het Plantenpaleis open tot middernacht!

Overtuigd? Boek dan net als ons je tickets voor WONDERWEEKEND hier.

ALLE INFO OVER DE PLANTENTUIN VIND JE HIER