4 x Vlaamse reisblogs van gezinnen met kinderen op een rijtje

1. withkidsontheroad
Prachtige foto's en massa's inspiratie voor fijne uitstappen en reizen met kinderen. Katrien en haar gezin heeft het helemaal.
Hun verhaal over hun uitstapje naar Bokrijk doet je zin krijgen om ook een daguitstap Bokrijk in te plannen.
Volg hen op Instagram of via hun prachtige blog.

2. Reismicrobe
Op Reismicrobe deelt Nies de allerleukste reistips (in binnen én buitenland) Ook hoe ze dat sinds kort met een peuter erbij doet. En binnenkort als gezin met twee kinderen. Spannen! Ben je als gezin op zoek naar toffe reistips? Dan kom je heir zeker en vast aan je trekken!

3. Leuke Wereld
Lobke van de leuke inspiratieblog Leuke Wereld trekt met haar gezin regelmatig op daguitstap of plant een leuke binnen-of buitenlandse vakantie in. Ze bracht er een tijdje geleden zelfs een leuk boek over uit met 52 x inspiratie voor fijne daguitstappen in de buurt. Hun avonturen kan je ook volgen via Instagram.

 

4. Buitenshuis
Nooit thuis, altijd onderweg. Het is een quote die haar leven typeert. Lori houdt van ervaringen zoeken, culturen opsnuiven, stempels in haar internationaal paspoort verzamelen. Enerzijds heeft ze een reismicrobe die ze 23 jaar geleden gekregen heeft van haar ouders. Anderzijds maakt ze ook supergraag uitstappen in eigen land en deelt ze de hipste adresjes via haar blog. Sinds kort doet ze dat met haar dochtertje erbij en binnenkort zelfs met twee kindjes.