De allerleukste picknickplekjes vind je hier

Genieten van een heerlijke picknick op een unieke locatie? En dit zonder alle bijhorende rompslomp? Dat kan vanaf nu met PicknickPoint. “Op ons online boekingsplatform ontdek je unieke en verrassende picknicklocaties waar je bovendien in een paar klikken jouw picknickmand reserveert”, openen initiatiefnemers Bart Claes & Tobias Verbruggen.

Van een privé-tuin, een wijngaard, een natuurdomein, een restaurant tot een B&B: het zijn allemaal leuke picknicklocaties. PicknickPoint verzamelt ze op één platform. “Je vindt hier niet alleen een overzicht van deze picknicklocaties, maar kan ook in een paar klikken je picknick reserveren”, legt Tobias uit. “Op de gekozen dag en uur staat er vervolgens een rijkgevulde & gekoelde picknickmand te wachten. Geen gedoe dus, maar 100% genieten van je picknickervaring”.

Corona-idee
Het idee voor PicknickPoint ontstond tijdens de coronaquarantaine. “Je moet zeker niet altijd naar het verre buitenland om te genieten van een uniek stukje natuur, erfgoed of ander moois. En wat is er fijner dan in je bubbel gezellig te picknicken op zo’n locatie?”, aldus Bart & Tobias. “Een picknick betekent echter heel wat rompslomp: je moet alles op voorhand klaarmaken, meezeulen en eens ter plekke is de inhoud van je picknickmand niet meer koel, uitgelopen of beschadigd. Daar bieden we met PicknickPoint een antwoord op!”.

Revolutie starten
Bart & Tobias hopen met PicknickPoint een heuse picknickrevolutie te ontketenen. “Het is een echte win-win: als gast geniet je zonder zorgen van een heerlijke picknick op een unieke locatie én als uitbater kan je een leuk extraatje verdienen en je locatie in de kijker plaatsen. Bovendien is het een coronaproof & duurzaam concept!”.

Je vindt de leukste picknickplekjes via www.picknickpoint.be


TIP!

Combineer je picknick met een bezoek aan één van onze attracties of musea, die vind je via onze ACTIVITEITENZOEKER