De allerleukste verjaardagsfeestjes organiseren doe je hier

Verjaardagsfeestjes organiseren moet je niet altijd thuis of in de binnenspeeltuin doen. Er zijn veel fijnere alternatieven zoals één van deze leuke ideetjes, weet jij al waar je volgende feestje zal doorgaan?

 

Op de Kabouterberg
Lang geleden vertelden de Kastelaars al verhalen en sagen over kabouters. Nu is Kabouterberg op de Kempense Heuvelrug een uniek project voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Het is een bosrijke plek met zand- en duinruggen waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen, kruipen en in het zand spelen. Op Kabouterberg begeleiden kaboutervertelsters wandelingen. Een heel leuk idee om hier een een familie- of verjaardagsfeestje te organiseren om nooit meer te vergeten.

Staf Stekel bij Texture – een leuk familieparcours en verjaardagsfeestje
Staf Stekel is er speciaal voor families met kinderen tot 12 jaar. Al spelend ontdekken de kids heel wat over vlas en de verwerking ervan. Ze vinden makkelijk hun weg met het handige parcoursboekje. Op het einde van het parcours hebben ze een cijfercode gevonden waarmee ze de Staf Stekelbox kunnen openen. Zo slepen ze meteen ook hun prijs en kadootje in de wacht. En wat leuk is! Je kan Staf Stekel ook boeken als verjaardagsfeestje.

Bakverjaardagsfeestje in Domein Puyenbroeck
Samen met je vrienden en vriendinnen voor je verjaardag zwemmen, mountainbiken, golfen...  Kies dan één van onze toffe formules. Je kan er zelfs een bakfeestje organiseren! De bakker gaat met de kinderen aan de slag en leert hen mengen, kneden en rijzen. De ene keer bakken ze rozijnenbolletjes, de andere keer amandel- of zandkoekjes. Ze werken met meel dat traditioneel gemalen werd in de provinciale molens en met (zoveel mogelijk) ingrediënten uit de biologische landbouw.

Een wetenschappeleuk feestje bij Technopolis
Fietsen op een kabel op vijf meter hoogte? Zelf een vliegtuig veilig aan de grond zetten? Een dutje doen op een spijkerbed? Wandelen op de ‘maan’? Je beleeft het allemaal in Technopolis, het Vlaamse doe-centrum voor wetenschap en technologie. Kijken en afblijven? Niets van! Technopolis is een doe-centrum waar je je uitleeft met meer dan 350 interactieve opstellingen. Je voelt, probeert en ervaart alles helemaal zelf. Want wat je zélf doet, begrijp je beter. Zo leer je op een toffe, spannende manier iets bij over wetenschap en technologie. Je kan er ook je verjaardagsfeestje organiseren, hoe leuk is dat! Alle info hierover vind je hier.

Heel veel plezier!

MEER ACTIVITEITEN VOOR VERJAARDAGEN VIND JE VIA ONZE ACTIVITEITENZOEKER