Geef een MyHotelCard cadeau en krijg er zelf één gratis

Bezoek jij ook zo graag een museum of ontdek jij graag een attractie om achteraf een lekker hapje gaan eten en waarom niet, een overnachting boeken om het vakantiegevoel compleet te maken? Geef je partner, vriend of vriendin dan eens een MyHotelCard als geschenk en ontvang er zelf jouw eigen gratis(*) MyHotelCard bovenop.

Wat is MyHotelCard?

MyHotelCard is een hoteljaarkaart met exclusieve kortingen voor leden. Je overnacht voor vaste prijzen van €29, €39 of €49 p.p.p.n. en andere kortingen, oplopend tot meer dan 50% onder de prijzen van de openbare boekingssites. Het ontbijt is altijd inbegrepen in de prijs en er zijn geen verdere maaltijdverplichtingen.

Welke hotels doen mee?

Momenteel kan je al overnachten in meer dan 250 kwaliteitsvolle 3 tot 5 sterrenhotels in de Benelux en omringende landen, inclusief unieke gerestaureerde kastelen en wellness-hotels. En we breiden ons hotelbestand voortdurend uit!

Waarom boeken via MyHotelCard?

Je bent altijd beter uit met je MyHotelCard. De overnachtingen die je boekt zijn niet alleen voordeliger in prijs dan bij welk ander kanaal ook, het onbijt is steeds inbegrepen en bij sommige hotels ontvang je nog een leuk extraatje zoals een gratis welkomstdrankje of een voucher voor een activiteit.

 

Als dit geen geweldige CADEAUTIP is!

Kort samengevat: Via deze actie kost de eerstste MyHotelCard nu slechts € 29.50 i.p.v. € 89,50 (korting van € 60) en is de tweede MyHotelCard gratis (*).


(*) op het bestelformulier staat de gratis MyHotelCard niet vermeld maar die wordt automatisch meegeleverd dankzij het gebruik van de promocode RIE2019!

DOE JE VOORDEEL HIER: