Huiveringwekkende Halloweentips

We gaven jou al inspiratie om Halloween te gaan vieren in de pretparken of om een toffe herfstvakantie-uitstap in te plannen, maar wat dacht je van nog meer griezelinspiratie op één van deze superbangelijke plekken? Halloween was nog nooit zo leuk, wedden we?

Halloween op De Nekker
Op vrijdag 26 oktober staat De Nekker volledig in het teken van Halloween. Maak een wandeling op het domein (als je durft) en ontdek trollen, vuurshows, magiërs en nog zoveel meer. Vanaf 19 uur kan je starten met het wandelparcours langs verschillende acts. Onderweg kom je mooie versiering tegen en hier en daar ook mythische wezens die tot leven zijn gekomen op het domein. Als je je op voorhand registreert, betaal je slechts 7 euro (vanaf 13 jaar) of 5 euro (t.e.m. 12 jaar). Voor dit bedrag krijg je toegang tot het Halloweendomein inclusief een toverdrankje van de heks dat verdacht veel smaakt naar soep. De activiteit is doorlopend van 19 tot 22 uur doorlopend geopend. Om 21 uur vertrekken de laatste deelnemers.
Alle informatie vind je op www.denekker.be


Griezelen in Seafront
Bezoek deze herfstvakantie de duikboot in het Seafront een allerlaatste keer en griezel mee tijdens de donkere dagen van Halloween. Bezoek Seafront deze herfstvakantie extra voordelig! Kinderen jonger dan 12 jaar die verkleed zijn mogen immers heel de herfstvakantie lang (van 27.10 tem 04.11.2018) GRATIS bezoeken. Stoere piraten, schattige spookjes, bloeddorstige vampieren en akelige monsters... Ze zijn allemaal van harte welkom! 
Om te genieten van dit voordeel vermeld je de actiecode HALLOWEEN aan de kassa.
Alle informatie vind je op www.seafront.be
 

Huivertocht horrorvrij griezelen in Het Leen
Geen gruwelijke halloweentoestanden voor jou, maar wil je toch de geheimzinnigheid van een donker bos ervaren? Dan is de Huivernacht iets voor jou! Luister naar het verhaal en neem het mee op je wandeling door het bos. Van tussen de bomen klinkt muziek. De zachte klanken en mysterieuze stemmen begeleiden je onderweg. Langs een duister bospad sta je plots oog in oog met het gevolg van hertog Filips De Schone. Je bent getuige van een 16de eeuws tafereel. Hoeveel geuren kan jij uit elkaar houden? Ruik je plots een vos? Let dan maar op! Trap energie in het bos en zie hoe kleine lampjes de bomen betoveren. En bovendien: warm je aan het vuur. Ken je een kampvuurlied? Tokkel wat op de gitaar. Huiveren zal je doen!
Alle informatie vind je op Het Leen.


Halloween in de Cosmodrome
Halloween; de tijd van griezelen en huiveren is weer aangebroken, ook in de Limburg weten ze hoe ze dat moeten vieren. Wist je dat er in de ruimte ook angstaanjagende halloween-zielen te bespeuren zijn? In de herfstvakantie laten we je na elke 360° show kennis maken met mysterieuze sterrenkundige figuren.
Durf jij het aan om te gaan kijken?
Combineer deze uitstap in de herfstvakantie zeker met één van de volgende activiteiten in Genk!
Alle informatie vind je op de website van de Cosmodrome

Boo! Griezelen in het Historium!
Deze herfst staat het Historium weer helemaal in het teken van Halloween. Van zaterdag 20 oktober tot en met zondag 4 november zorgen wel honderd pompoenen, spinnenwebben, vleermuizen en gedimde lichten voor een spookachtige sfeer. Echte durvers kunnen hun Historium-bezoek combineren met een bezoekje aan het Torture Museum of met bloedstollende Virtual Reality games in het Laborium. Maakt u liever een rustige avondwandeling door de stad? Schrijf u dan zeker in voor onze Duistere Wandeling met een gids, elke avond om 18u00.
Halloween Trail - familieparcours met Halloween Quiz en een leuke verrassing… trick or treat!
Alle informatie vind je op www.historium.be