Singer-songwriter Berre ging bijna als vrijwilliger aan de slag in de sector

Net geen vrijwilliger bij het museum Tramsite Schepdaal

Berre: “Ik ben een tijdje geleden nog in het museum Tramsite Schepdaal geweest. Het was daar heel fi jn en ik vind dat er heel veel mogelijkheden zijn, zeg maar. Ik moest ernaartoe voor een schoolopdracht: voor een fotoreeks. Ik merkte dat het iets is waar heel veel mensen op uitstap gingen. Ik had me zelfs ingeschreven om er als vrijwilliger te werken, maar helaas was er in die periode weinig mogelijk door de COVID-19- epidemie. Het is er dan niet meer van gekomen. Jammer, want ik vind het een heel leuke locatie, zeker met de geschiedenis en de medewerkers die heel fier hun verhaal doen. Momenteel heb ik er geen tijd meer voor.”

Berre’s verjaardagsfeestjes in Gaasbeek

“Ik vierde mijn verjaardag als kind altijd in het Kasteel van Gaasbeek. Ik verjaar in oktober, de Halloweenmaand. In de buurt van het kasteel vonden rond die periode altijd Halloweentochten plaats. Ik ben er dus heel vaak geweest, ook gewoon om te wandelen. Ik weet dat ze het kasteel gingen renoveren, dus misschien is dat een extra reden om het nog eens te bezoeken.”

Als ik meer tijd had, dan zou ik…

“Pretparken vind ik echt heel leuk, en het is jammer genoeg lang geleden dat ik nog eens op een attractie in een pretpark heb gezeten. Ik ben ook echt al jaren niet meer naar een zoo geweest, misschien moet ik daar nog eens naartoe. Of een kinderboerderij! Daar ben ik nu misschien een beetje te oud voor, maar dat was ook wel altijd plezant. Je kan dan iets dichter bij de dieren komen dan in de zoo. Ik denk dat er hier veel kinderboerderijen in de buurt zijn.”

Wie is Berre Vandenbussche

Berre Vandenbussche is een 23-jarige singer-songwriter uit Schepdaal. In 2014 deed hij mee aan The Voice Kids, maar werd bekend bij het internationale publiek via de social media app TikTok. Momenteel studeert de jonge zanger aan het RITCS in Brussel.