Cadeautip voor Moederdag

Heel België en een groot deel van de wereld eren hun moeders elk jaar in mei...maar in Antwerpen denken ze daar anders over: zij vieren moederdag op 15 augustus. Stuur je mama er eens een dagje of weekendje op uit. Organiseer voor haar een kant en klare uitstap of citytrip. Zorg voor vervoer, een activiteit, een leuk lunchadresje,… Trommel meteen ook enkele van haar vriendinnen op!

Wedden dat ze supergelukkig is met dit leuke cadeau? Inspiratie? Een overzichtje van de leukste daguitstappen:

1. Op en rond de Ijzertoren
Niet alleen het Museum aan de Ijzer en de Ijzertoren is een bezoekje waard. Vlak aan de voet van IJzertoren ligt het provinciedomein de IJzerboomgaard, dat werd geopend in 2018. De fruitbomen zijn nog in volle aangroei, maar het is wel een prachtig groen domein. Een ideale daguitstap om je mama te verrassen nietwaar?

2. Een indoor-pretpark: Comics Station
Waar doe je je moeder echt een plezier mee? Met een daguitstap met het hele gezin natuurlijk! En Comics Station leent zicht daar perfect toe. Een indoor-pretpark in het Station van Antwerpen dus je kan achteraf nog gezellig samen gaan shoppen op de Meir en afsluiten in een hippe koffiebar in 't stad. Topidee? Zeg maar van wel ja!

3. Een dagje Koekelare
Op de grens tussen het Brugs Ommeland, de Kust en de Westhoek ligt het idyllische, rustige maar toch zeer verrassend Koekelare. Wie Koekelare nog niet kent, moet er beslist eens naar toe. Voor elk wat wils, of je nu houdt van natuur of cultuur.

4. Een duurzaam weekendje Brugge
Een beetje shoppen, een museum bezoeken, lekker gaan eten, koffie drinken, een bezoekje aan het Begijnhof. Brugge heeft alles om er een topweekend van te maken. Echt iets voor je mama, wedden we?

5. Verrassend weg in Beringen
Misschien niet meteen een bestemming waar je aan denkt, maar Beringen verrast op alle vlakken. Denk aan het Mijnmuseum, Blueberry fields, duiken, lekker eten, spelen met de kinderen. Wat heeft een mama meer nodig?

Meer inspiratie kan je vinden op onze ACTIVITEITENZOEKER