Betovering.be, gelegen in het hart van het eerste stadswoud van de stad Brussel, is een avonturenspel voor iedereen dat u in een fantastisch middeleeuws universum dompelt.

Met behulp van een spelkaart, een avonturentas en een scroll volgen de avonturiers sporen die bezaaid zijn met uitdagingen, valkuilen en vele verrassingen en hindernissen die ze moeten overwinnen om hun zoektocht te voltooien. Onderweg ontmoeten ze sprookjesfiguren uit het Koninkrijk der Vallei, die hen helpen hun weg te vinden en hen uitdagen hun avontuur op te krikken en vooral hun teamgeest te versterken.

De moedigste avonturiers kiezen voor het avontuur in combinatie met een boomklimavontuur : een parcours op enkele meters boven de grond. Steek apenbruggen over, neem reuzenstappen en lanceer jezelf op een tokkelbaan, geniet in alle veiligheid van de hoogte, onder de waakzame ogen van onze joviale houthakker!

Betovering.be is een avonturenpark zonder CO2-uitstoot, alle spelen en parcoursen zijn volledig van hout. Naast spelletjes biedt Betovering.be natuurontdekkingen en groene tips om de biodiversiteit om u heen te bevorderen en het grote publiek te sensibiliseren om meer aandacht te besteden aan zijn omgeving.

Een avontuur voor iedereen !

Gezinnen • Vriendengroepen • Scholen • Verenigingen • Jeugdbewegingen • Vrijgezellenfeesten • Teambuilding • Klas Building

SCHOLEN

Op het ritme van de verschillende hoogtepunten van het schooljaar biedt Betovering.be een reeks "schooldagen" aan met variaties naar gelang de periode van ons middeleeuwse fantasie-avontuur.

GROEPEN (verenigingen, jeugdbewegingen,...)

Neem uw jongeren mee naar buiten terwijl u toch in Brussel bent, voor een fantastische middeleeuwse schattenjacht, leuk, sportief en toegankelijk voor iedereen !

BEDRIJVEN (Team building, family day, personeelsfeest...)

Ontwaak door verschillende fysieke en creatieve activiteiten, het initiatief en de verantwoordelijkheid van uw medewerkers. Laat ze samenwerken, samen nadenken en samen spelen.

Rue
Trassersweg
Numéro
420
Ville
Neder-over-Heembeek
Code postal
1120
Téléphone
+32(0)477 62 40 00
Email 1
info@sortilege.be
Vidéo
Adres

Trassersweg 420
1120 Neder-over-Heembeek
Belgique

Image
Sortilège.be
Riebedebie pas
On
Iedereen Verdient Vakantie
Off
Coordinates
50.9028, 4.38812
Intro

Sortilège.be est un jeu d'aventure qui vous emmène dans un univers médiéval fantastique. Armé d'un parchemin, vous partez à la rencontre de personnages magiques.