Adelheid

Sportieve mama van Eveline, Anouck, Frederik, Joachim en vrouw van Olivier.
Steeds op zoek naar avontuur, zowel dichtbij huis als veraf!
Reizen met de auto, kano of vliegtuig? Slapen in een daktent, tent of hangmat? Let's do this!

Articles by Adelheid

Met de kids naar het Atomium van Brussel! Een futuristisch avontuur in de Belgische hoofdstad!

Brussel, de bruisende Belgische hoofdstad van België, heeft meer te bieden dan alleen chocolade en wafels. Het Atomium, een icoon van wetenschappelijke vooruitgang en architectonische pracht, is een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen.

22 nov 2023
Kasteel van Laarne met kinderen

Ontdek het mooie Kasteel van Laarne met de kinderen

Op een mooie zondagnamiddag trokken we met de kinderen naar één van de mooist bewaarde waterkastelen van België, het Kasteel van Laarne!
De geschiedenis en de verhalen spreken tot ieders verbeelding bij het zien van het indrukwekkende kasteel waarvan de eerste steen reeds 700 jaar geleden werd gelegd!

18 oct 2023
De Hofkamer

De Hofkamer: een verborgen parel in Antwerpen

Antwerpen, een mooie stad met een rijke geschiedenis die beschikt over verschillende verborgen parels! Zo waren wij onlangs met de kinderen in Antwerpen en ontdekten we een zeer oud smal gebouw tussen al de winkels. Nu waren we toch echt benieuwd naar wat er achter die deur zat! Na enig opzoekwerk ontdekken we dat het een zeer oude uitgang is van het herenhuiscomplex Den Wolsack en den Grooten Reghenboghe. Zo komen we terecht bij de verborgen parel “De Hofkamer”.

14 juin 2023