Op stap met je Riebedebie-paspoort 2022

Je kan met je Riebedebie-paspoort opnieuw in het hele land eropuit trekken. Met dit paspoort kan je, samen met één persoon naar keuze, gratis toegang krijgen tot alle deelnemende attracties en musea in heel België.

Check zeker vóór je bezoek of de attractie of het museum zelf ook wel deelneemt aan de paspoortactie! Zo voorkom je ontgoochelingen aan de ingang, want niet alle attracties en musea uit onze publicaties nemen deel aan deze actie.

De lijst met alle deelnemende attracties in Vlaanderen en Brussel tot 31/03/2023 kan je hier downloaden. Wil je graag op uitstap in ons Franstalige landsgedeelte? Dan kan je de lijst met deelnemende attracties in Wallonië en Brussel tot 31/03/2023 downloaden via deze link.

Een aantal attracties kan je slechts één keer per jaar bezoeken. Dan kan dankzij de unieke code onderaan op je pasje. Welke attracties dat zijn, vind je eveneens op dezelfde lijst. 

Check vóór je bezoek de gedetailleerde info op de website van de attractie of het museum. Door COVID-19 gelden soms specifieke voorzorgsmaatregelen in alle musea en bij alle attracties. Het zijn ook de attracties en musea zelf die je kunnen vertellen hoe je je Riebedebie-paspoort bij hen kan valideren.

Kijk, tot slot, ook nog eens na of je pas door je werkgever is getekend (onderaan rechts bij 'voor de attractie'). Je paspoort is immers pas geldig als die door je werkgever is ondertekend.

We wensen jou heel veel plezier toe met dit Riebedebie-paspoort, het hele land het hele jaar door!