Wandelen door de apotheek van de goden

Wil je De Schorre en haar natuur op een andere manier leren kennen? Schrijf je dan in voor een unieke wandeling met huisgids Jan Vaeck dit voorjaar. Jan kent de namen van alle planten en bloemen, vertelt je meer over geneeskrachtige planten en neemt je mee in de wereld van de plantenmythologie. Ook bij slecht weer gaan de wandelingen door, voorzie hiervoor dus de gepaste kledij. Elke wandeling duurt ongeveer 2 uur. 

Klaverbladtocht in De Schorre

Trek op 7 april je wandelschoenen aan en ga op Klaverbladtocht dankzij WSV Schorrestappers. Zowel doorwinterde wandelaars als zij die hun eerste stapjes zetten, zijn welkom om 4 tot 25 km mee te komen wandelen in de prachtige omgeving van het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre. Wandelschoenen aan? Klaar om te gaan!

Tuinkriebels in het Vrieselhof

-

Kom op ontdekkingstocht tijdens de 12de editie van de planten- en tuinbeurs Tuinkriebels Vrieselhof in Oelegem. Laat je inspireren voor een bloeiend tuinseizoen! Rond het kasteel van het Vrieselhof verzamelen gepassioneerde kwekers. Kom genieten van mooie kleuren, lekker eten en drinken, doe ontdekkingen voor je tuin en krijg antwoorden op al je vragen!