Exclusieve rondleidingen in het Paleis op de Meir

-

Stel je voor: het Paleis op de Meir staat te koop en jullie komen een kijkje nemen. Kan dit grandioze stadspaleis je bekoren als tweede woonst in hartje Antwerpen? Wat vind jij van de verbouwingen van Napoleon of Willem I der Nederlanden?  En hoe zouden jullie dit Paleis vandaag aanpassen? Een stadsgids kruipt in de huid van een immo-makelaar en biedt jullie een belevingsvolle tour!

LAAGLAND - Ludo en Hans

-

Kom naar deze expo in Het Gasthuis in Aarschot. Hans Laagland, ook bekend als Hans Peeters, volgt de artistieke voetstappen van de 17de-eeuwse schilders, met een bijzondere voorliefde voor stillevens en portretten. Ludo Laagland, pseudoniem Ludo Peeters, is een autodidactische kunstschilder, tekenaar en dichter geboren in Paal in 1923. Zijn inspiratie vindt hij in Europese musea, vooral in Frankrijk, waar hij landschappen, portretten en personages ontdekt en vertaalt naar zijn unieke stijl.

Expeditie Rivierenhof

-

Ontdek de schatten van het Rivierenhof op een avontuurlijke manier! Maak kennis met Expeditie Rivierenhof, een betoverend doe-boek dat je begeleidt naar alle boeiende, uitdagende en prachtige plekjes. Het zit boordevol leuke opdrachten, spelletjes, weetjes, raadsels en handige tips voor jong en oud, waardoor je parkbezoek een onvergetelijke ervaring wordt die je keer op keer wilt herbeleven! Het doe-boek is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar, en voor bepaalde opdrachten is schrijfvaardigheid vereist (vanaf ongeveer 7-8 jaar).