360° show 'Pink Floyd

-

Betreed de kosmische dimensie terwijl Pink Floyds legendarische album "The Dark Side of the Moon" zijn 50ste verjaardag viert! Beleef het jubileum in de Cosmodrome, waar verbluffende beelden samenkomen met adembenemende beelden op het zonnestelsel en het universum. Kom langs op 11/01, 17/01, 1/02, 8/02, 17/02, 21/02, 24/02, 28/02 of 22/03

Expo Aanwinst: kunst voor iedereen

-

De Vlaamse Gemeenschap heeft de laatste decennia binnen- en buitenlandse kunstwerken aangekocht, wat resulteerde in een indrukwekkende collectie.  Het merendeel bevindt zich echter achter gesloten museumdeuren. In de gratis tentoonstelling 'Aanwinst' laat C-mine je kennismaken met een selectie hedendaagse kunstwerken die de afgelopen vijf jaar aan deze collectie zijn toegevoegd.

Expo 'Aanwinst'

-

In de nieuwe expo 'Aanwinst' laat C-mine kennismaken met een selectie hedendaagse kunstwerken uit de indrukwekkende collectie van de Vlaamse Gemeenschap. Tegelijkertijd kan je op VRT MAX de zevendelige documentaire reeks 'Aanwinst' ontdekken!

Expo ‘De oudheid in kleur'

-

Je kent ze vast wel: de witmarmeren beelden uit de klassieke oudheid. Maar wist je dat de oude Grieken en Romeinen ze kleurrijk beschilderden? En dat van kop tot teen. In deze fascinerende expo in het Gallo-Romeins Museum in Tongeren beleef je hoe hun beeldhouwwerken er écht uitzagen.