Onderwatersafari voor kinderen

Met een schepnet in de hand, trekken de kinderen (8-12 jaar) naar de onderwaterland. Welke diertjes leven er in en rond het water? Hoe zijn zij aan het leven onder water aangepast? Ga mee op onderzoek tijdens de onderwatersafari in het Provinciaal groendomein Prinsenpark in Retie!

Buitenspeeldag in het Prinsenpark

Kom jij op woensdag 17 april mee buiten spelen in het Provinciaal Groendomein Prinsenpark? Er valt weer heel wat te beleven in het bos. Neem deel aan leuke gratis activiteiten. Natuurlijk kan je ook vrij in het bos spelen en ravotten. De (groot-)ouders kunnen dichtbij de speelzone rustig verpozen op de zitbanken.

Buitenspeeldag in De Averegten

Geen tv of ander scherm, maar lekker buiten spelen en ravotten. Samen met team Sport en Jeugd van Heist-op-den-Berg maken we er een onvergetelijk leuke dag van. Trek je ravotkleren aan en kom spelen met je vrienden, broers en/of zussen. Afspraak aan de blokhut in het Provinciaal Groendomein De Averegten!

Ontdek World of Dinos bij Bobbejaanland!

-

Dit voorjaar zetten dino's 't plezantste land op stelten...   en jij kan daarbij zijn! Van zaterdag 6 april t.e.m. zondag 30 juni geniet je als Bobbejaanland-bezoeker van gratis toegang tot World of Dinos