Sierk Masjiek

Sierk Masjiek

Op zaterdag 24 September keert  "Sierk Masjiek" terug naar in de site van CC "de Ververij" in Ronse voor een nieuwe & sprankelende editie. Heel wat artiesten tonen op het festival opnieuw hun talenten. Doorlopend kan je genieten van verschillende, alternatieve attracties zoals het BlindeBloteVoetenPad of de Autorenbaan.

De Kikkerprins

De Kikkerprins

-

Jonge avonturiers kunnen op vrijdag 5 & 26 augustus wegdromen tijden de doe-wandeling De Kikkerprins in domein Prinsenpark (Retie). Kikker verveelt zich en gaat op pad om prins te worden. Waar vind hij een hoge troon en een prinsenschat? Of kan hij wel paardrijden en waar is zijn kasteel? Ga je met hem mee op zoek naar antwoorden? Vooraf inschrijven is noodzakelijk: schrijf je in om jouw plaatsje te verzekeren!

Escape Room: The Lost Treasure of Alden Biesen

Escape Room: The Lost Treasure of Alden Biesen

-

Vanaf dinsdag 5 juli t.e.m. zondag 28 augustus ga je in de in de mysterieuze kelders van Alden Biesen (Bilzen) op avontuur: in de Pop-up Escape Room "The Lost Treasure of Alden Biesen" is het jouw missie om op zoek te gaan naar de gestolen schat van de Orde der Duitse Ridders. Durf jij het aan om de geheimen van de Orderidders te ontrafelen en de schat terug te vinden?

ZOOmerbar

ZOOmerbar

-

Van vrijdag 1 juli t.e.m. woensdag 31 augustus is ZOOmerbar in ZOO Antwerpen de place-to-be. In deze gratis openluchtbar op het Flamingoplein kan je uitgebreid genieten van een frisse cocktail, zomerse snacks en sfeervolle live-optredens. 62 dagen lang word je getrakteerd op gratis livemuziek. Kom de zomerse sfeer opsnuiven op ’t Schoonste terras van ’t Stad!

25 jaar Suske & Wiske museum

25 jaar Suske & Wiske museum

-

Deze zomer blaast het Suske en Wiske Museum (Kalmthout), het leukste kindermuseum van Vlaanderen 25 kaarsjes uit. Om dit te vieren zetten we deze zomervakantie t.e.m. woensdag 31 augustus alle stripreeksen van Willy Vandersteen en hun personages in het zonnetje. Zo leer je door verschillende spelletjes en opdrachten alles over Familie Snoek, Safari en nog heel veel andere strips! Vooraf inschrijven is noodzakelijk: schrijf je in om jouw plaatsje te verzekeren!