PORSCHE - DRIVEN BY DREAMS PREVIEW NIGHT


Op 8 december organiseert Autoworld een exclusieve avondpreview van de expo Porsche - Driven By Dreams. Ontdek zeldzame wagens, ontmoet artiest Vexx en fotograaf Bart Kuykens, en geniet van het unieke geluid van Porsches tijdens Sound Night. Zelf racen in een simulator en een speciaal Porsche-kersttintje maken het event compleet in het Jubelpark in Brussel.

Vurige Winteravond in Vrijbroekpark

Kom op 15 december naar de Vurige Winteravond in Het Vrijbroekpark. Bewonder lichtjes, animatie en vuuracts langs de vijver. Geniet van muziek en ontdek Nessie. Verschillende verenigingen baten een eet- of drankkraam uit ten voordele van diverse goede doelen. 

Kerstconcert "Van Bach tot Charles Dickens!” in Alden Biesen

Beleef op 16 december een heerlijk ouderwets kerstgebeuren in de stijl van Charles Dickens, met vuurkorven, Glühwein en kerstkoeken als symbool voor een bijzonder originele kerstervaring. De sneeuw hebben ze besteld, maar die kunnen we helaas niet garanderen!

Exact Cross: Spektakel in de Zilvermeercross in Mol

De derde manche van de Exact Cross is de editie in Mol. Vorig jaar zorgde de cross in het Zilvermeer voor een prachtige editie met de grote drie aan de start bij de mannen. In de zandspeeltuin zoefde Belgisch kampioen Wout van Aert naar een zege met ruime voorsprong.

Keiheuvel wintert

De Keiheuvel in Balen pakt op 28 december uit met een nieuw winters evenement. ‘Keiheuvel Wintert’ neemt je mee doorheen het gezellig verlichte recreatiedomein met vurige animaties, een spectaculaire openluchttheatervoorstelling, een streepje muziek en heerlijke hapjes en drankjes!

Kussen onder de maretak

Wens elkaar het allerbeste toe onder de oude maretakken in de arboretumtuin. Arboretum Kalmthout is open tijdens de kerstvakantie! Profiteer ervan om vrienden en familie in deze periode het allerbeste toe te wensen en doe dat eens in de frisse buitenlucht, onder de maretak. 

Familielezing rond ruimtevaart

Neem je gezin mee op een buitengewone reis door de ruimte tijdens de interactieve familielezing (vanaf 7j.) met Stijn Ilsen, een ruimtevaartingenieur met bijna 20 jaar ervaring! Ontdek samen de mysteries van satellieten, leer hoe raketten de ruimte doorkruisen en ervaar de opwinding van een echte lancering.

Zoo in de ruimte

Familielezing: Zoo de ruimte in

Ontdek samen met je gezin (vanaf 10j.) de fascinerende wereld van de ruimtevaart tijdens de lezing "Zoo de ruimte in!" met Frank Pollet. Dit boeiende naslagwerk onthult de geschiedenis van ruimtereizen, waarbij dieren een cruciale rol speelden in de wetenschappelijke ontdekkingen. 

Copyright: Fenn Photography

Putteke Winter

-

Tijdens Putteke Winter is De Schorre in een mysterieuze wintersfeer gehuld. Verlichte paadjes leiden je opnieuw langs de prachtige natuur van De Schorre met dit jaar als thema ‘Fluo’. Je kan er ook gezellig opwarmen met iets lekkers om te eten en te drinken en genieten van sfeervolle muziek. Koop nu al je tickets, want het aantal bezoekers per avond is beperkt. 

Copyright: Fenn Photography

Wintersfeer in het Zilvermeer

-

Zilvermeer vormt deze winter voor de elfde keer het unieke decor voor een magische avond “Wintersfeer”. De organisatie brengt een editie om bij weg te dromen met liefst twee dagen wandelplezier op 15 en 16 december.