De Collectie Hugo Voeten bevindt zich in het Art Center in Herentals en de Beeldentuin in Geel. Het zijn stuk voor stuk unieke omgevingen voor unieke kunst!

Op 18 april 2012 opende het Art Center Hugo Voeten zijn deuren. Met respect voor de originele architectuur werd een oude graanfabriek aan de oever van het Kempisch Kanaal in Herentals omgebouwd tot een kunst- en tentoonstellingsruimte van negen niveaus waarin verzamelaar Hugo Voeten (1940-2017) een deel van zijn verzameling onderbracht.

Een bezoek aan het Art Center is niet alleen een artistieke belevenis, maar ook het gebouw zelf zorgt voor een onvergetelijke ervaring. U ontdekt er een verrassende collectie en boeiende wisselende tentoonstellingen. Als individuele bezoeker bent u welkom elke donderdag, alsook op zondag 2 augustus en zondag 16 augustus. Tickets dienen op voorhand gereserveerd te worden.

BOEK JE BEZOEK

Straat
VENNEN
Nummer
22
Stad
Herentals
Postcode
2200
Telefoon
+32(0) 14 22 91 18
Email 1
info@artcenterhugovoeten.org
Video
Adres

Vennen 22
2200 Herentals
België

Image
Art Center Hugo Voeten
Riebedebie pas
Off
Iedereen Verdient Vakantie
Off
Coordinates
51.1687, 4.84512
Intro

Welkom bij Art Center Hugo Voeten! De industriële architectuur verraadt dat deze plek ooit een graanfabriek was. Vandaag ontdek je er moderne en hedendaagse kunst.

Zoekmachine verbeteringen
kunst cultuur museum galerij privécollectie collectie kunstcollectie erfgoed architectuur industrieel uitstap antwerpen herentals kempen