Autoworld

Jubelpark 11, 1000 Brussel • www.autoworld.be
Tel: 02/736.41.65 • info@autoworld.be

Autoworld is ondergebracht in de exclusieve hallen van het Jubelpark, één van de pronkstukken van ons architecturaal erfgoed in het hart van Brussel. Meer dan 250 voertuigen van verschillende origine getuigen van de verbazingwekkende ontwikkeling van de auto binnen een tijdsspanne van meer dan een eeuw. Autoworld stelt de representatieve collectie tentoon van de door paarden voortgetrokken rijtuigen tot sportwagens uit de jaren 1960, van motorfietsen met een rijk verleden tot de voorstelling van een garage uit de jaren 1920. Autoworld herbergt de algemene geschiedenis van de automobiel.

Groepen

Onze gidsen nemen u mee voor een wandeling door de tijd en vertellen met enthousiasme, passie en professionalisme over de geschiedenis van de auto, met een halte bij de topstukken van het museum. Een rondleiding duurt anderhalf uur. De gidsen kunnen hun verhaal aanpassen volgens de leeftijd en de interesses van de groep. Zij kunnen ook (op aanvraag) meer specifieke bezoeken verzorgen op thema’s zoals sport en competitie of de tijdelijke tentoonstelling, en aangepaste bezoeken voor technische scholen.


Het groepstarief (min 15 personen) bedraagt 7 € per persoon. Het tarief voor een gids bedraagt € 85 (maximaal 30 pers. per gids) en dient minstens 1 week op voorhand te worden aangevraagd.

 

 

Tarieven

Tarieven voor individuele bezoekers zijn terug te vinden in de rubriek ‘prijzen’ (zie hoger).
Individuelen en gezinnen
Volwassenen
 
€9,00
Kinderen
Van de leeftijd van 6 tot 12 jaar
€5,00
Studenten
 
€7,00
Senioren
Van de leeftijd van 65 jaar
€7,00
Rondleidingen
 
€85,00