Bezoekerscentrum Dru!f Overijse

Waversesteenweg 2, 3090 Overijse • www.overijse.be
Tel: +32(0)2 785 33 73 • toerisme@overijse.be

Interactief, kindvriendelijk en leerrijk. Dru!f is hét bezoekerscentrum van de druivenstreek dat je moet gezien hebben. Ontdek het rijke verleden achter onze smaakvolle tafeldruif in de gloednieuwe interactieve tentoonstelling met actieve spelletjes voor kinderen. Voor scholen en groepen is er een interactieve ontdekkingstocht in de vorm van een educatief spel. Taverne Den Bonten Os zorgt voor een hapje en een drankje op het gelijkvloers.

Heb je daarna nog zin in een fietstocht, wandeling of bezoek aan een serrist? Ontdek de recreatieve, culturele en gastronomische troeven van de druivenstreek in de toeristische onthaalruimte. Tal van sfeerbeelden, folders en toeristische info helpen je op weg voor een onvergetelijke uitstap.

Ben je nieuwsgierig of heb je vragen over het verleden van Overijse? De heemkundige kring 'De Beierij van IJse' helpt je graag op weg in haar lokaal op de zolderverdieping. Hun archief is in de loop der jaren uitgegroeid tot een waar erfgoeddepot met een schat aan informatie.

Bekijk ook Overijse: de film

Prijzen

Dru!f is gratis te bezoeken voor individuele bezoekers. Een bezoek met gids kost 60 euro.

Groepen

De dienst Toerisme van Overijse stelde een leuke waaier groepsuitstappen samen. In het aanbod onder meer een bezoek aan een druiventeler, een stevige fietstocht of een pittige wandeling in het Zoniënwoud. Of streekproducten en hun historische achtergrond ontdekken. Je maakt kennis met de merkwaardigste monumenten en de meest idyllische plekjes van de streek. Samen met een vriendelijk onthaal, een heerlijke maaltijd en een gids die van wanten weet, levert dat gegarandeerd boeiende én gezellige uitstappen op. Tegen een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Dat wordt nog moeilijk kiezen. Uit in groep in Overijse? Graag! En die leuke bende? Die breng je toch gewoon zelf mee.

Loont zeker de moeite...

 

Tarieven

Tarieven voor individuele bezoekers zijn terug te vinden in de rubriek ‘prijzen’ (zie hoger).
Individuelen en gezinnen

Zie de tarieven op de website

Volwassenen
 
Gratis
Kinderen
 
Gratis
Studenten
 
Gratis
Senioren
 
Gratis
Rondleidingen
 
€60,00

Erkend als

Nabije attracties