Bezoekerscentrum Duinpanne

Olmendreef 2, 8660 De Panne • www.duinpanne.be
Tel: +32(0)58 42.21.51 • duinpanne@west-vlaanderen.be

Bezoekerscentrum Duinpanne

Ontdek het vernieuwde bezoekerscentrum met zijn unieke ligging tussen bos en duin.
Bezoekerscentrum Duinpanne ligt midden in een gevarieerd wandelparadijs: in de Oosthoekduinen, vlakbij het Calmeynbos en het Westhoekreservaat. Probeer één van de verschillende wandelroutes of ga met de kids speuren in de duintuin.

Ga zelf aan de slag met de interactieve kaart en ontdek of plan je volgende uitstap in de regio. Uiteraard heeft Duinpanne redenen genoeg om toch nog wat te blijven.

Maak kennis met de mysterieuze inwoners van het Noordzeeaquarium en voor de kleinsten zijn er aquariumraadseltjes en -zoekkaarten. Wie graag meer uitleg krijgt kan tijdens de vakantieperiodes gratis “aquariumsnuisteren”.

Naast het interieur staat ook de nieuwe expo “Sea Change” volledig in het teken van de zee. De duikboot en duikershelm voeren je mee naar de unieke diversiteit van de zeebodem. Via de mammoet herbeleef je het leven tijdens de ijstijden. Een andere blikvanger is het skelet van een dwergvinvis. Zijn doodsoorzaak onderzoek je in het labo. Het uitzicht vanuit de panoramatoren zorgt letterlijk voor een hoogtepunt van de dag.

Bekijk zeker onze website: www.duinpanne.be voor de openingsuren, tarieven en (gratis) activiteiten of workshops. Het unieke en schitterende terras is de place to-be om na te praten bij een (h)eerlijk drankje of streekbiertje. Kinderen kunnen heerlijk ravotten in de aansluitende zandvlakte met speelplein.

Prijzen

Vrije toegang tot het bezoekerscentrum met de interactieve kaart en het Noordzeeaquarium, de bar met terras en de duintuin. 

Expo Sea change betalend:
€ 5 volwassenen
€ 3 kinderen vanaf 6 jaar
€ 12 famillieticket (2 volwassenen + 2 kinderen)

Raadpleeg de website voor andere (kortings)tarieven: www.duinpanne.be

Groepen

Vrije bezoeken met eigen begeleider: tijdens de openingsuren van het bezoekerscentrum. Bezoek aan expo: op aanvraag.€ 60 voor scholen, € 70 voor niet-commerciële instanties, € 120 voor commerciële instanties.Een begeleid bezoek duurt gemiddeld 2 uur - max. 25 deelnemers per groep.

 

Tarieven

Tarieven voor individuele bezoekers zijn terug te vinden in de rubriek ‘prijzen’ (zie hoger).
Individuelen en gezinnen
Groepen
Scholen
Bedrijven

Zie de tarieven op de website

Volwassenen
 
€5,00
Kinderen
Van de leeftijd van 6 tot 17 jaar
€3,00
Volwassenen
 
€4,00
Kinderen
Van de leeftijd van 6 tot 18 jaar
€2,00
Leerlingen
Van de leeftijd van 6 tot 17 jaar
€2,00

MICE faciliteiten