LAGO Beveren De Meerminnen

PASTOOR STEENSSENSSTRAAT 108A, 9120 Beveren-Waas • www.lago.be
Tel: 03/750.35.00 • demeerminnen@lago.be

Ons groot en lekker warm ondiep bad biedt waterplezier voor elke (b)engel. Baby’s, peuters en kleuters vinden er kleurrijke waterspelen die passen bij hun verbeelding en motoriek. Voor de 4- tot 8-jarigen is er een heuse waterspeeltuin met schommeldieren, een wip, spuitfietsen en volop glijplezier. In het golfslagbad kan je genieten van het warme water, dobberen op grote matten en een ware ministorm beleven. De familievriendelijke en toch spectaculaire wildwaterbaan biedt je een onvergetelijke bergrivierervaring. Deze wildwaterbaan is geschikt voor alle leeftijden. Probeer ook de lange slingerende bandenbaan alleen, in duozit of gewoon lekker op je buik. Bovendien is de pret allesbehalve leeftijdsgebonden, laat je als ouder of grootouder gerust mee op sleeptouw nemen door de kinderen. Waterplezier in overvloed.

Een nieuw buitenbad, dat het hele jaar door geopend is, brengt verkoeling op een zwoele zomerdag en bezorgt de durvers een echte kick tijdens een duik in de winterperiode.

Na de actie kan je uitrusten in het geklede badhuis. De  warme lagune biedt een unieke ervaring. Laat je meedrijven door de stroming en geniet van de watermassages. Een saunabeurt of een bezoekje aan het stoombad bezorgen je een totale ontspanning. Een ware weldaad voor lichaam en geest. De wellnesstuin met vijver biedt verkoeling tijdens de zwoele zomermaanden.

Heb je honger gekregen van al dat spelen, ravotten en ontspannen, dan kan je een hapje en een drankje bestellen op het zwemmers- of wellnessterras. 

Een reuze buitenspeeltuin van 2.000 m2 biedt de kinderen heel wat speelplezier. Aan de rand ervan ligt het terras van de brasserie. Van daaruit kan je de jonge snaken goed spotten. Terwijl mama en papa genieten van een hapje en een drankje, kunnen de kinderen stoeien, klimmen, klauteren en glijden.

Geniet van een heerlijk dagje vakantie vol (water)pret met het hele gezin. De Meerminnen is immers een echt all weather centrum. Met ons binnen- en buitenaanbod ben je hier nooit afhankelijk van de Belgische weersomstandigheden.

Ook tijdens de schoolvakanties verwennen wij graag onze kleinste gasten. Regelmatig worden verrassende activiteiten georganiseerd waar je leuke prijzen kan winnen. Voor meer informatie over deze en andere acties, bezoek regelmatig onze website en facebookpagina.

 

Prijzen

Kinderen (< 4): gratis - Kinderen (4-15): € 6,30 - € 7,50 - Volwassenen: € 9,10 - € 10,60. Familiepas en meerbeurtenkaarten zijn extra voordelig. Voordeeltarieven voor studenten, 55+ en andersvaliden. Prijzen zijn onderhevig aan jaarlijkse indexatie.

Groepen

Voordelige groepsprijzen vanaf € 4,50 voor het recreatiebad: zie www.lago.be/beveren • Groepen vanaf 15 personen. Verschillende arrangementen voor diverse groepen zijn mogelijk voor het subtropisch zwemparadijs, wellness en brasserie met speeltuin. Aarzel niet om ons te contacteren.

 

Tarieven

Tarieven voor individuele bezoekers zijn terug te vinden in de rubriek ‘prijzen’ (zie hoger).
Individuelen en gezinnen

Nabije attracties

Gerelateerde attracties