LAGO Brugge Olympia

Doornstraat 110, 8200 Brugge • www.lagobrugge.be
Tel: 050 67 28 70 • olympia@lago.be

Het subtropisch zwemparadijs biedt een unieke (halve)daguitstap voor jong en oud. Je vindt er onder meer een interactieve kinderwereld, verwarmde buitenbaden, een buitenwhirlpool en -sauna, een unieke wildwaterbaan, golfslagbad, een sauna en stoomhut en drie sensationele glijbanen:

Magic Twice: maak je klaar voor een spannende race met z’n twee. Wie bereikt als eerste de finish? Magic Jump: ontsnap aan de haai en beleef een waanzinnige rit die lang blijft nazinderen. Magic Tube: slinger op een band door de bochten, alleen of met twee en tik zoveel mogelijk touch points onderweg.

Van sporten en plezier maken krijg je honger, geniet dus van een lekkere snack en een deugddoend drankje op het zwemmersterras. In je zwembroek bij 30°, net als op vakantie. Of liever uitgebreid dineren met zicht op het Olympisch bad? Rest-eau-Café biedt je een uitgebreide kaart in een gezellig, familievriendelijk kader.

Ook tijdens de schoolvakanties verwennen wij graag onze kleinste gasten. Regelmatig worden verrassende activiteiten georganiseerd waar je leuke prijzen kan winnen. Voor meer informatie over deze en andere acties, bezoek regelmatig onze website en facebookpagina.

Prijzen

Kinderen (< 3): €2,30 • Kinderen (4-11): € 7,50 • Volwassenen vanaf 12 jaar: € 10,70. Familiepas en meerbeurtenkaarten zijn extra voordelig. Voordeeltarieven voor 60+ en personen met een beperking: € 9,70.

Groepen

Voordelige groepsprijzen vanaf € 1,90: zie www.lagobrugge.be  • Groepen vanaf 15 personen. • Verschillende groepsarrangementen kunnen uitgewerkt worden op maat. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

 

Tarieven

Tarieven voor individuele bezoekers zijn terug te vinden in de rubriek ‘prijzen’ (zie hoger).
Individuelen en gezinnen
Volwassenen
 
€10,70
Kinderen
Van de leeftijd van 4 tot 11 jaar
€7,50
Senioren
Van de leeftijd van 60 jaar
€9,70

Nabije attracties

Gerelateerde attracties