LAGO Gent Rozebroeken

VICTOR BRAECKMANLAAN 180, 9040 Sint-Amandsberg • www.lagogent.be
Tel: 09/335.28.88 • rozebroeken@lago.be

 

Maak je op voor een geweldige dag vakantie!

‘Lago’ roept vakantiegevoel op, waarbij avontuur en waterbeleving in een warme omgeving centraal staan. Nu alle Lago-zwemparadijzen over een gelijkaardig uitgebreid zwemaanbod beschikken, belichten we sterker waar het bedrijf voor staat.

Happy Together

De nieuwe naam en bijhorend logo kaderen in het centrale idee ‘Happy Together’, waarbij de Lago-zwemparadijzen inzetten op de ideale (halve) daguitstap voor jong en oud. Quality time doorbrengen met het hele gezin, tijd spenderen met de kinderen, vrienden en familie zijn factoren die steeds belangrijker worden in onze samenleving. Deze lopen dan ook als rode draad doorheen de totaalbeleving.

Verjaardagsfeestjes boeken via smartphone

Met deze naamswijziging verwelkomt de groep tevens een nieuwe website. Deze spitst zich toe op comptabiliteit op de smartphone, aangezien intussen meer dan 70% van onze bezoekers de website via hun telefoon bezoeken. Het zal daarnaast nog voor de zomer mogelijk zijn om de immens populaire verjaardagsfeestjes online, en dus ook van op je smartphone, te boeken.

Wil je graag een plonsje wagen? Hier vind je eenvoudig onze openingsuren terug: http://lago.be/gent/opening-hours

Veel zwemplezier!

Prijzen

Kinderen (<4): gratis • Kinderen (<16): € 8,00 • Student (<25): € 10,00 • Volwassenen: € 10,90

Er zijn ook voordeeltarieven (studenten, 65+, andersvaliden en families), groepskortingen en meerbeurtenkaarten die extra voordelig zijn.

Prijzen worden jaarlijks geïndexeerd.

 

Groepen

Prijzen vanaf € 6,30 : zie www.lago.be/gent • Groepen vanaf 15 personen. Er zijn verschillende arrangementen voor groepen mogelijk in het subtropisch zwemparadijs, de wellness, de brasserie en de sporthallen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

 

Tarieven

Tarieven voor individuele bezoekers zijn terug te vinden in de rubriek ‘prijzen’ (zie hoger).
Individuelen en gezinnen

Gerelateerde attracties