LAGO Lier De Waterperels

KAZERNEDREEF 100, 2500 Lier • www.lagolier.be
Tel: 03/293.58.90 • dewaterperels@lago.be

LAGO De Waterperels is zoveel meer dan enkel een zwembad.


Voor jong en oud is er sensatie in de unieke wildwaterbaan en het golfslagbad. De allerkleinsten worden verwend in de verwarmde kinderbaden met kleurrijke waterspeeltuin. Sportievelingen kunnen terecht in het 25m-bad. Pret verzekerd! 

Wie na al die actie even wil uitrusten, kan terecht in de warme lagune: laat je meedrijven door de stroming en geniet van de watermassages. Een saunabeurt of een bezoekje aan het stoombad bezorgen je een totale ontspanning. Een ware weldaad voor lichaam en geest.

Ontdek ons uniek aanbod: Een bandenglijbaan met adembenemende lichteffecten en spectaculaire infinity jump voor de durvers, uniek in de wereld. Een sensatie die nog lang blijft nazinderen. Water- en zwempret buiten: De kleinsten krijgen een nieuwe kinderbad vol interactieve spelelementen en een all-weather buitenbad voor groot en klein. Of waag je aan een race op de tripleslide glijbaan tegen je kameraden. 


Heb je honger gekregen van al dat spelen, ravotten en ontspannen, dan kan je een hapje en een drankje bestellen op het zwemmersterras. Bovendien behoud je van hieruit steeds het overzicht over de baden en je spelende kinderen.

Een heerlijk dagje vakantie vol waterpret met het hele gezin.

Ook tijdens de schoolvakanties verwennen wij graag onze kleinste gasten. Regelmatig worden verrassende activiteiten georganiseerd waar je leuke prijzen kan winnen. Voor meer informatie over deze en andere acties, bezoek onze website en facebookpagina.

Breedtegraad: 
51.13
Lengtegraad: 
4.56
Business Product ID: 
383855

Prijzen

Kinderen (< 4): gratis • Kinderen (< 16): € 5 - € 7,7 • Volwassenen: € 7,50 - € 10,40 • Er zijn speciale voordeeltarieven voor studenten, andersvaliden, gezinsbond. Een familiepas of een 10-beurtenkaart is eveneens extra voordelig. Prijzen worden jaarlijks geïndexeerd.

Groepen

Prijzen vanaf € 3,80 per persoon: zie www.lagolier.be • Groepen vanaf 15 personen. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk voor groepen op aanvraag. Aarzel niet om ons te contacteren.

Loont zeker de moeite...

Zoek je een spetterend avontuur voor de ganse familie dan ben je op het juiste adres.  Een waterspeeltuin en peuterbad,  een wildwaterbaan en een unieke bandenglijbaan met een verrassende Infinity Jump zorgen voor extra waterpest.  Het buitenaabod (waterspeeltuin, familieglijbaan en buitenbad) is een extra troef in de zomer maar ook in de winter kan je in het all weatherbad lekker genieten.

 

Nabije attracties

Gerelateerde attracties