Museum Kunst & Geschiedenis

Jubelpark 10, 1000 Brussel • www.kmkg-mrah.be
Tel: +32 (0)2 741 73 31 • info@kmkg-mrah.be

Verruim uw visie op mens en cultuur!

Het Museum Kunst & Geschiedenis biedt u een bijzonder rijk en gevarieerd overzicht van de geschiedenis. Maak een boeiende reis door tijd en ruimte, van de oudheid tot de Europese sierkunsten, van nationale archeologie tot niet-Europese beschavingen. Naast de permanente verzameling kunt u ook de tijdelijke tentoonstellingen van het museum bezoeken. 

Prijzen

Permanente Collecties: volwassenen € 10 - 65+ € 8 - werkzoekenden en begunstigende van het leefloon € 4 - kind. en jongeren (0-18) gratis • Elke eerste woensdagnamiddag van de maand: gratis (niet voor tijdelijke tentoonstellingen)

Koop uw tickets!

Groepen

Permanente Collecties € 8

Loont zeker de moeite...

Onze verzamelingen Art Nouveau en Art déco

Een eeuw na de originele inhuldiging in 1912 – heropent in het Museum Kunst & Geschiedenis een zaal met het volledig gerestaureerde winkelinterieur van de Brusselse boetiek Wolfers Frères. De 'Winkel Wolfers Frères' toont het authentieke interieur zoals de art-nouveauarchitect Victor Horta dat in 1912 had ontworpen voor de zaak van de beroemde juweliersfamilie Wolfers in de Arenbergstraat in Brussel. Horta tekende een verfijnd art-nouveauinterieur met toonkasten van Honduras mahonie en verguld brons waarin de prestigieuze luxeobjecten van goud, zilver en ivoor volledig tot hun recht konden komen. In de nieuwe toonzaal zullen topstukken van de art-nouveau- en art-decocollectie van het Museum geëxposeerd worden. Vele daarvan werden nooit eerder getoond aan het publiek.

 

 

Tarieven

Tarieven voor individuele bezoekers zijn terug te vinden in de rubriek ‘prijzen’ (zie hoger).
Individuelen en gezinnen

Zie de tarieven op de website

Volwassenen
 
€10,00
Kinderen
Tot de leeftijd van 18 jaar
Gratis
Senioren
 
€8,00

Contact

Groepen

+32 (0)2 741 73 02

reservations-reservaties@kmkg-mrah.be

Gerelateerde attracties