PAKAWI Park (Praktische info)

Bukenberg 45, 2491 Olmen • www.pakawipark.be
Tel: +32 (0)14 30 98 82 • info@pakawipark.be

Zie, doe en beleef je zomer in PAKAWI park !

Maar liefst 250 verschillende diersoorten, de een al wat hariger en luidruchtiger dan de ander, wonen allemaal in de exotische Antwerpse Kempen.  Maar een bezoek aan PAKAWI park is véél meer dan een dagje dieren kijken. Het is een zintuigprikkelende totaalervaring die verwondert, raakt en inspireert. Je leert niet alleen hoe onze dieren in hun natuurlijke habitat leven, maar speelt zelf een actieve en fascinerende rol in hun verhaal.

In PAKAWI Park zie je niet alleen met je eigen ogen hoe olifanten een modderbad nemen op de Afrikaanse savanne. Je voelt ook hoe de druppels water die van dat heerlijke tafereel opdwarrelen, tegen je gelaat plenzen. Je waant jezelf op expeditie als je vanaf de loopbrug tussen de kruinen van de bomen stilletjes observeert hoe wolven en beren samenleven. En je voelt je betoverd en verwonderd wanneer de meest kleurrijke vogels vlak voor je neus voorbij vliegen in een exotische plantentuin. 

PAKAWI Park wil je niet alleen leren hoe exotische dieren leven. We willen het jou zelf laten ervaren met al je zintuigen. Jou raken, inspireren en bij je nekvel grijpen. 

Kom eens een kijkje nemen en beleef het echt!

Pakawi Park • Bukenberg 45 • B-2491 Olmen-Balen T +32 14 30 98 82 • F +32 14 30 23 46 info@pakawipark.bewww.pakawipark.be 

Prijzen

Voor onze actuele tarieven verwijzen wij naar onze website : www.pakawipark.be.

Groepen

Voor onze actuele tarieven verwijzen wij naar onze website : www.pakawipark.be.

Loont zeker de moeite...

TIP: Zaal Karibu 
Voor iedere gelegenheid ... 

Met feestzaal Karibu biedt Pakawi Park jou een locatie in een groen kader om een zakelijke of feestelijke bijeenkomst te organiseren. De smaakvol ingerichte zaal is geschikt voor groepen van 25 tot 500 personen. Jouw evenement kan gecombineerd worden met een bezoek aan het dierenpark. Ideaal voor vergaderingen, evenementen, bedrijfsfeesten, recepties of seminaries. 

 

Tarieven

Tarieven voor individuele bezoekers zijn terug te vinden in de rubriek ‘prijzen’ (zie hoger).
Scholen

Bekijk ook onze voordelige maaltijdarrangementen. Onderstaande tarieven zijn zonder maaltijd.

Nabije attracties

Gerelateerde attracties