Rederij Seastar

Robert Orlentpromenade 2, 8620 Nieuwpoort • www.seastar.be
Tel: 058/23.24.25 • info@seastar.be

Rederij Seastar verzorgt havenrondvaarten in Nieuwpoort en IJzertochten in 'Vlaamse Velden' in de Westhoek

Een havenrondvaart in Nieuwpoort past perfect in jouw daguitstap naar zee.  Met de Seastar ontdek je de enorme diversiteit van deze mooiste havenstad van onze kust.  Je vaart langs het natuurreservaat ‘De IJzermonding’, dwars door de prachtige  Euro-jachthaven, je passeert helemaal langs de traditionele vismijn, en kruist de typische vissers- en vrachtschepen in de handelshaven. Tijdens je boottocht krijg je bovendien een perfect en uniek uitzicht op het Bezoekerscentrum Westfront (Koning Albert I Monument) en het sluizencomplex, de Ganzenpoot.  Ondertussen geniet je met volle teugen van een verfrissend biertje of ander verkwikkend drankje.  Heerlijk…  Deze rondvaart kan trouwens ook met begeleiding van een ervaren havengids.

In de zomermaanden organiseert Rederij Seastar boottochten in de Westhoek, tussen Nieuwpoort en Diksmuide en tussen Nieuwpoort en Veurne. Maak kennis met de IJzer en schilderachtige IJzervlakte, ooit decor van een van ’s werelds bloedigste oorlogen, tijdens een unieke riviercruise. Belangrijkste blikvangers tijdens deze anderhalf uur durende boottocht zijn niet alleen de voorbijvarende plezierboten en de prachtige fauna en flora aan beide oevers, maar ook het Museum aan de IJzer, de IJzertoren en de Dodengang, stille getuigen van WO I.  Beide sites kun je ook met een gids bezoeken. Een must voor wie WO I waardig willen herdenken.

Speciaal voor vriendengroepen, verenigingen of bedrijfsactiviteiten biedt de Rederij Seastar verschillende pakketten op maat aan.  Je kan die vlot aanvragen via de website of bel gerust eens naar Sabine op 058-23 24 25.  Ze helpt je graag verder.

Welkom aan boord van de Seastar!

Prijzen

Havenrondvaart – 60 min. : € 9,50 (volwassenen) - € 7,50 (kinderen 3-11 jaar) IJzertocht enkele vaart – 13u30-15u15 : € 14,50 (volwassenen) - € 10,50 (kinderen 3-11 jaar) IJzertocht heen en terug – 13u30-18u45 : € 19,50 (volwassenen) - € 12,50 (kinderen 3-11 jaar) • Tarieven voor scholen en groepen op aanvraag - 058-232425

Groepen

Afvaarten het hele jaar door op aanvraag.

 

Nabije attracties

Gerelateerde attracties