Interactief, kindvriendelijk en leerrijk. Dru!f is hét bezoekerscentrum van de druivenstreek dat je moet gezien hebben. Ontdek het rijke verleden achter onze smaakvolle tafeldruif in de gloednieuwe interactieve tentoonstelling met actieve spelletjes voor kinderen. Voor scholen en groepen is er een interactieve ontdekkingstocht in de vorm van een educatief spel. Taverne Den Bonten Os zorgt voor een hapje en een drankje op het gelijkvloers.

Heb je daarna nog zin in een fietstocht, wandeling of bezoek aan een serrist? Ontdek de recreatieve, culturele en gastronomische troeven van de druivenstreek in de toeristische onthaalruimte. Tal van sfeerbeelden, folders en toeristische info helpen je op weg voor een onvergetelijke uitstap.

Ben je nieuwsgierig of heb je vragen over het verleden van Overijse? De heemkundige kring 'De Beierij van IJse' helpt je graag op weg in haar lokaal op de zolderverdieping. Hun archief is in de loop der jaren uitgegroeid tot een waar erfgoeddepot met een schat aan informatie.

Bekijk ook Overijse: de film

Straat
Waversesteenweg
Nummer
2
Stad
Overijse
Postcode
3090
Telefoon
+32(0)2 785 33 73
Email 1
toerisme@overijse.be
Video
Adres

Waversesteenweg 2
3090 Overijse
België

Image
Riebedebie pas
Off
Iedereen Verdient Vakantie
On
Coordinates
50.763668060303, 4.554750919342
Intro

In 2021 ondergaat Dru!f een metamorfose met een nieuwe expo over de druiventeelt. Trek dus je mooiste serristenkleren aan! De eerste 250 bubbels ontvangen een attentie.