Bezoekerscentrum Duinpanne

Ontdek het vernieuwde bezoekerscentrum met zijn unieke ligging tussen bos en duin.
Bezoekerscentrum Duinpanne ligt midden in een gevarieerd wandelparadijs: in de Oosthoekduinen, vlakbij het Calmeynbos en het Westhoekreservaat. Probeer één van de verschillende wandelroutes of ga met de kids speuren in de duintuin.

Ga zelf aan de slag met de interactieve kaart en ontdek of plan je volgende uitstap in de regio. Uiteraard heeft Duinpanne redenen genoeg om toch nog wat te blijven.

Maak kennis met de mysterieuze inwoners van het Noordzeeaquarium en voor de kleinsten zijn er aquariumraadseltjes en -zoekkaarten. Wie graag meer uitleg krijgt kan tijdens de vakantieperiodes gratis “aquariumsnuisteren”.

Naast het interieur staat ook de nieuwe expo “Sea Change” volledig in het teken van de zee. De duikboot en duikershelm voeren je mee naar de unieke diversiteit van de zeebodem. Via de mammoet herbeleef je het leven tijdens de ijstijden. Een andere blikvanger is het skelet van een dwergvinvis. Zijn doodsoorzaak onderzoek je in het labo. Het uitzicht vanuit de panoramatoren zorgt letterlijk voor een hoogtepunt van de dag.

Bekijk zeker onze website: www.duinpanne.be voor de openingsuren, tarieven en (gratis) activiteiten of workshops. Het unieke en schitterende terras is de place to-be om na te praten bij een (h)eerlijk drankje of streekbiertje. Kinderen kunnen heerlijk ravotten in de aansluitende zandvlakte met speelplein.

Straat
Olmendreef
Nummer
2
Stad
De Panne
Postcode
8660
Telefoon
+32(0)58 42.21.51
Email 1
duinpanne@west-vlaanderen.be
Categorieën
Video
Adres

Olmendreef 2
8660 De Panne
België

Image
Riebedebie pas
On
Iedereen Verdient Vakantie
Off
Coordinates
51.091297149658, 2.5952463150024
Intro

Ontdek alles over de zee in Duinpanne! Sea Change brengt het verhaal van de zee in verandering op een interactieve manier en neemt je mee van zeebodem tot panoramatoren.