Temporary Banner

 

 • Meer info
  Coupure Rechts 2A, 9000 Gent

   Sta zelf aan het roer van een minerva boot of luxe sloep.

  Vaar met uw vrienden, collega’s of familie voor enkele uren of een volledige dag de toeristische Leie op. U vaart er in alle rust langsheen prachtige tuinen en voorbij de schilders dorpen St.-Martens-Latem en Deurle. Dagelijks kunnen ook enkele cabrio boten, familie boten en luxe sloepen het historische centrum van Gent verkennen. Door het zeer drukke vaarverkeer is vaarervaring zeker aan te raden. Daarom vaart iedereen eerst de leie op en nadien pas richting centrum van Gent.

  Onze boten zijn ontworpen voor uw bedieningsgemak en comfort :

  • Standaard boten/cabrio’s tot 4 personen

  • Luxe sloepen tot 5, 6 ,10, 12 personen

  • Zeer eenvoudige bediening

  • Geen vaarbrevet of ervaring vereist (min. 18 jr.)

  • Geen sluizen of draaibruggen op de vaarroute

  • Huisdieren zijn niet toegelaten in de boten

  • Bekwaam personeel aanwezig voor alle nuttige info, raad en aanwijzingen.

  U vindt ons in de MINERVA-HAVEN, op de hoek van de Coupure en de Lindenlei.

   

  Reservatie  sterk aanbevolen.

  Tel. : 0032(0)9/233 79 17

  www.minervaboten.be

 • Meer info
  De Pannelaan 68, 8660 De Panne

  Laat je betoveren door de wondere wereld van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt! Droom weg bij de feeërieke landschappen met speciale licht– en geluidseffecten en sensationele attracties zoals de wonderlijke Wild River, het overdonderende Stormbad en zes indrukwekkende glijbanen. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België?

 • Meer info
  Doornstraat 110, 8200 Brugge

  Het subtropisch zwemparadijs biedt een unieke (halve)daguitstap voor jong en oud. Je vindt er onder meer een interactieve kinderwereld, verwarmde buitenbaden, een buitenwhirlpool en -sauna, een unieke wildwaterbaan, golfslagbad, een sauna en stoomhut en drie sensationele glijbanen:

  Magic Twice: maak je klaar voor een spannende race met z’n twee. Wie bereikt als eerste de finish? Magic Jump: ontsnap aan de haai en beleef een waanzinnige rit die lang blijft nazinderen. Magic Tube: slinger op een band door de bochten, alleen of met twee en tik zoveel mogelijk touch points onderweg.

  Van sporten en plezier maken krijg je honger, geniet dus van een lekkere snack en een deugddoend drankje op het zwemmersterras. In je zwembroek bij 30°, net als op vakantie. Of liever uitgebreid dineren met zicht op het Olympisch bad? Rest-eau-Café biedt je een uitgebreide kaart in een gezellig, familievriendelijk kader.

  Ook tijdens de schoolvakanties verwennen wij graag onze kleinste gasten. Regelmatig worden verrassende activiteiten georganiseerd waar je leuke prijzen kan winnen. Voor meer informatie over deze en andere acties, bezoek regelmatig onze website en facebookpagina.

 • Meer info
  Platanendreef 1, 8400 Oostende

  Recreatie voor het ganse gezin in een unieke rustige en groene omgeving. Dagschotels aan democratische prijzen. Super locatie voor uw groepslunch in Oostende.

 • Meer info
  Lange Rekstraat 30, 9100 Sint-Niklaas

  De Ster biedt u trampolines, minigolf, treinrit, speeltuinen, roeien, waterfietsen, waterglijbanen, strand, kinderboerderij, outdoor fitness... Kortom, voor ieder wat wils!

 • Meer info
  Haanheuvel 7, 2200 Herentals

  Hidrodoe is best familievriendelijk toeristisch product in Vlaanderen!

  Klein of groot?  In Hidrodoe valt altijd wel iets te beleven. En je wordt er nog slimmer van ook!  Meer dan 120 doe-opstellingen staan op jou te wachten. Tover megazeepbellen waar je zelf kan instaan. Laat een raket op waterstof vliegen … helemaal tot aan het plafond!  Maak een reuze draaikolk. En geniet in de 4D-film “Teruggespoeld” van het watergevecht tussen de held Spetter en het groene monster Smos. Waterplezier gegarandeerd!

  Ontdek de  nieuwe indoorrivier vol boeiende doe-opstellingen én een weerspektakel om u tegen te zeggen! Leid de vissen al spelende door een vistrap. Word zelf havenmeester en laad en los een containerschip. Ontdek hoe kwetsbaar het natuurlijk evenwicht is van water. En maak kennis met een van de interessantste dieren rond de rivier: de bever. Echt de moeite waard! 

  De Watertuin tot slot is een en al genieten. Balanceer balletjes op water, maak je eigen waterballet, schiet met de waterkanonnen en loop onder de waterparaplu door zonder nat te worden. Of toch bijna!

  Na een dagje Hidrodoe heeft water geen geheimen meer. En het leuke is: je leert het allemaal al doende. Ons motto is immers: overal aankomen moet!

  Op 18 januari 2017 ontving Hidrodoe van Toerisme Vlaanderen de award van 'best familievriendelijk toeristisch product in Vlaanderen". Kom zelf ontdekken waarom!

  >> Hidrodoe blijft ondertussen in de prijzen vallen, op 8 juni 2018 won het waterdoecentrum de Belgische Energie- en Milieuprijs in de categorie Sustainable Education.

  Meer info op www.hidrodoe.be.

   

   

 • Meer info
  Vorselaarsebaan 56, 2200 Herentals

  Het recreatiedomein beschikt naast een speeltuin (gans het jaar geopend) over een minigolf, acht grondtrampolines, tafeltennistafels, een fietscrossparcours en voetbalterreinen (van 1/7 tot 31/8). Geniet van een modern zwembadencomplex met drie binnenbaden en een reuzenglijbaan van 70 meter. Na het zwemmen in het recreatie-, doelgroepen- en/of wedstrijdbad, kan u ontspannen in onze geur- en stoombaden. Tijdens de zomermaanden zijn onze openluchtbaden geopend. 

 • Meer info
  Maasdijk 1/3, 3640 Ophoven (Kinrooi)

  ... 500 ha vaarwater in open verbinding met de Maas en 2 ultramoderne jachthavens met 1.400 ligplaatsen.

  Vanuit jachthaven De Spaanjerd (Ophoven-Kinrooi) kan er gevaren worden met de rondvaartboot "De Paep van Meinecom III".

  De tocht gaat over de grindmeren en de Grensmaas naar Stevensweert of het witte stadje Thorn in Nederland.

 • Meer info
  Damse Vaart Zuid (Centrum Damme) 12, 8340 Damme

  Met de "Lamme Goedzak" vaar je van het historische Brugge naar het pittoreske Damme. Een half uurtje genieten van de prachtige polders vanop het dek of in de bar.

 • Meer info
  Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

  Het Zilvermeer is een begrip in de toeristische wereld! De zwemvijver heeft glashelder water en een uniek witzandstrand. Fonteinen, waterschermen en -kolken maken de waterpret compleet. De waterglijbanen en de water- en zandspeelplaats zijn een echte trekpleister voor het jonge grut. De veilige peuterspeeltuin, de waterspeeltuin en de uitdagende avonturenspeeltuin staan garant voor urenlang speelplezier. Op het domein kun je roeien, waterfietsen, minigolfen, of een ritje maken met de elektrische minicars of op het gocartsparcours. Sportievelingen kunnen terecht op moderne sportvelden, het hoogteparcours, de avonturentoren, de Finse piste, vissen of een fiets of e-bike huren. Surfen, zeilen en kajakken kunnen in groep en na reservatie (014-82 95 04). De toervaarthaven biedt een prachtig uitzicht over het kanaalmeer.

  En waarom niet langer dan een dag van dit alles genieten? Reserveer uw verblijf op onze 4* camping, in een blokhut, kampeerhut, de 100% toegankelijke vakantiewoningen of het bivakhuis.