Klein of groot?  In Hidrodoe valt altijd wel iets te beleven. En je wordt er nog slimmer van ook!  Meer dan 120 doe-opstellingen staan op jou te wachten. Tover megazeepbellen waar je zelf kan instaan. Laat een raket op waterstof vliegen … helemaal tot aan het plafond!  Maak een reuze draaikolk. En geniet in de 4D-film “Teruggespoeld” van het watergevecht tussen de held Spetter en het groene monster Smos. Waterplezier gegarandeerd!

Ontdek de  nieuwe indoorrivier vol boeiende doe-opstellingen én een weerspektakel om u tegen te zeggen. Leid de vissen al spelende door een vistrap. Word zelf havenmeester en laad en los een containerschip. Ontdek hoe kwetsbaar het natuurlijk evenwicht is van water. En maak kennis met een van de interessantste dieren rond de rivier: de bever. Echt de moeite waard! 

De Watertuin is een en al genieten in de buitenlucht. Balanceer balletjes op water, maak je eigen waterballet, schiet met de waterkanonnen en loop onder de waterparaplu door zonder nat te worden. Of toch bijna!

Na een dagje Hidrodoe heeft water geen geheimen meer. 

Op 18 januari 2017 ontving Hidrodoe van Toerisme Vlaanderen de award van 'best familievriendelijk toeristisch product in Vlaanderen". Kom zelf ontdekken waarom!

De Belgische Energie- en Milieuprijs in de categorie Sustainable Education, bewijst verder dat Hidrodoe uniek is in zijn categorie.

Meer info op www.hidrodoe.be.

 

 

Straat
Haanheuvel
Nummer
7
Stad
Herentals
Postcode
2200
Telefoon
+32(0)14 44 26 44
Email 1
info@hidrodoe.be
Youtube
https://www.youtube.com/channel/UC7jH_EOuvntRpMb_pEEIHkQ
Video
Adres

Haanheuvel 7
2200 Herentals
België

Image
Hidrodoe - Water-doe-centrum
Riebedebie pas
On
Iedereen Verdient Vakantie
Off
Coordinates
51.1921, 4.81348
Intro

De coolste experimenteren, een spannende 4D-film en de leukste waterspelletjes staan op jou te wachten. Beleef Hidrodoe en ga naar huis als een echte waterexpert!