Ons groot en lekker warm ondiep bad biedt waterplezier voor elke (b)engel. Baby’s, peuters en kleuters vinden er kleurrijke waterspelen die passen bij hun verbeelding en motoriek. Voor de 4- tot 8-jarigen is er een heuse waterspeeltuin met schommeldieren, een wip, spuitfietsen en volop glijplezier. In het golfslagbad kan je genieten van het warme water, dobberen op grote matten en een ware ministorm beleven. De familievriendelijke en toch spectaculaire wildwaterbaan biedt je een onvergetelijke bergrivierervaring. Deze wildwaterbaan is geschikt voor alle leeftijden. Probeer ook de lange slingerende bandenbaan alleen, in duozit of gewoon lekker op je buik. Bovendien is de pret allesbehalve leeftijdsgebonden, laat je als ouder of grootouder gerust mee op sleeptouw nemen door de kinderen. Waterplezier in overvloed.

Een nieuw buitenbad, dat het hele jaar door geopend is, brengt verkoeling op een zwoele zomerdag en bezorgt de durvers een echte kick tijdens een duik in de winterperiode.

Na de actie kan je uitrusten in het geklede badhuis. De  warme lagune biedt een unieke ervaring. Laat je meedrijven door de stroming en geniet van de watermassages. Een saunabeurt of een bezoekje aan het stoombad bezorgen je een totale ontspanning. Een ware weldaad voor lichaam en geest. De wellnesstuin met vijver biedt verkoeling tijdens de zwoele zomermaanden.

Heb je honger gekregen van al dat spelen, ravotten en ontspannen, dan kan je een hapje en een drankje bestellen op het zwemmers- of wellnessterras. 

Een reuze buitenspeeltuin van 2.000 m2 biedt de kinderen heel wat speelplezier. Aan de rand ervan ligt het terras van de brasserie. Van daaruit kan je de jonge snaken goed spotten. Terwijl mama en papa genieten van een hapje en een drankje, kunnen de kinderen stoeien, klimmen, klauteren en glijden.

Geniet van een heerlijk dagje vakantie vol (water)pret met het hele gezin. De Meerminnen is immers een echt all weather centrum. Met ons binnen- en buitenaanbod ben je hier nooit afhankelijk van de Belgische weersomstandigheden.

Ook tijdens de schoolvakanties verwennen wij graag onze kleinste gasten. Regelmatig worden verrassende activiteiten georganiseerd waar je leuke prijzen kan winnen. Voor meer informatie over deze en andere acties, bezoek regelmatig onze website en facebookpagina.

 

Straat
PASTOOR STEENSSENSSTRAAT
Nummer
108A
Stad
Beveren-Waas
Postcode
9120
Telefoon
03/750.35.00
Email 1
demeerminnen@lago.be
Video
Adres

Pastoor Steenssensstraat 108A
9120 Beveren-Waas
België

Image
Riebedebie pas
Off
Iedereen Verdient Vakantie
On
Coordinates
51.2119, 4.23535
Intro

Beleef een onvergetelijke uitstap met kinderen! Laat je verrassen door dit zwemparadijs met glijbanen, wildwaterbaan, golfslagbad, kinderbaden, buitenbad, zwemvijver, enzovoort.

Zoekmachine verbeteringen
Subtropisch zwemparadijs zwembad glijbanen wildwaterbaan wellness sauna kinderbaden verwarmd buitenbad speeltuin brasserie VR Virtual Reality subtropisch zwembad België zwembad zwemparadijs aquapark waterpretpark uitstap gezin beste leukste aqua park water park buitenbad piscine parc aquatique centre brasserie kindvriendelijk horeca binnen buiten familie families