Maak je op voor een geweldige dag vakantie!

‘Lago’ roept vakantiegevoel op, waarbij avontuur en waterbeleving in een warme omgeving centraal staan. Nu alle Lago-zwemparadijzen over een gelijkaardig uitgebreid zwemaanbod beschikken, belichten we sterker waar het bedrijf voor staat.

Happy Together

De nieuwe naam en bijhorend logo kaderen in het centrale idee ‘Happy Together’, waarbij de Lago-zwemparadijzen inzetten op de ideale (halve) daguitstap voor jong en oud. Quality time doorbrengen met het hele gezin, tijd spenderen met de kinderen, vrienden en familie zijn factoren die steeds belangrijker worden in onze samenleving. Deze lopen dan ook als rode draad doorheen de totaalbeleving.

Verjaardagsfeestjes boeken via smartphone

Met deze naamswijziging verwelkomt de groep tevens een nieuwe website. Deze spitst zich toe op comptabiliteit op de smartphone, aangezien intussen meer dan 70% van onze bezoekers de website via hun telefoon bezoeken. Het zal daarnaast nog voor de zomer mogelijk zijn om de immens populaire verjaardagsfeestjes online, en dus ook van op je smartphone, te boeken.

Wil je graag een plonsje wagen? Hier vind je eenvoudig onze openingsuren terug: http://lago.be/gent/opening-hours

Veel zwemplezier!

Straat
VICTOR BRAECKMANLAAN
Nummer
180
Stad
Sint-Amandsberg
Postcode
9040
Telefoon
09/335.28.88
Email 1
rozebroeken@lago.be
Categorieën
Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=xNYoi_Ml25k
Video
Adres

Victor Braeckmanlaan180
9040 Sint-Amandsberg
België

Image
Riebedebie pas
Off
Iedereen Verdient Vakantie
On
Coordinates
51.0612, 3.75949
Intro

Klaar voor waterpret? Dé leukste uitstap met kinderen beleef je in dit Gentse zwemparadijs met glijbanen, wildwaterbaan, golfslagbad, kinderbaden, buitenbaden, enzovoort.

Zoekmachine verbeteringen
subtropisch zwembad België zwembad zwemparadijs aquapark waterpretpark uitstap gezin beste leukste aqua park water park buitenbad piscine parc aquatique centre brasserie kindvriendelijk horeca binnen buiten familie families