LAGO De Waterperels is zoveel meer dan enkel een zwembad.


Voor jong en oud is er sensatie in de unieke wildwaterbaan en het golfslagbad. De allerkleinsten worden verwend in de verwarmde kinderbaden met kleurrijke waterspeeltuin. Sportievelingen kunnen terecht in het 25m-bad. Pret verzekerd! 

Wie na al die actie even wil uitrusten, kan terecht in de warme lagune: laat je meedrijven door de stroming en geniet van de watermassages. Een saunabeurt of een bezoekje aan het stoombad bezorgen je een totale ontspanning. Een ware weldaad voor lichaam en geest.

Ontdek ons uniek aanbod: Een bandenglijbaan met adembenemende lichteffecten en spectaculaire infinity jump voor de durvers, uniek in de wereld. Een sensatie die nog lang blijft nazinderen. Water- en zwempret buiten: De kleinsten krijgen een nieuwe kinderbad vol interactieve spelelementen en een all-weather buitenbad voor groot en klein. Of waag je aan een race op de tripleslide glijbaan tegen je kameraden. 


Heb je honger gekregen van al dat spelen, ravotten en ontspannen, dan kan je een hapje en een drankje bestellen op het zwemmersterras. Bovendien behoud je van hieruit steeds het overzicht over de baden en je spelende kinderen.

Een heerlijk dagje vakantie vol waterpret met het hele gezin.

Ook tijdens de schoolvakanties verwennen wij graag onze kleinste gasten. Regelmatig worden verrassende activiteiten georganiseerd waar je leuke prijzen kan winnen. Voor meer informatie over deze en andere acties, bezoek onze website en facebookpagina.

Straat
KAZERNEDREEF
Nummer
100
Stad
Lier
Postcode
2500
Telefoon
03/293.58.90
Email 1
dewaterperels@lago.be
Categorieën
Video
Adres

Kazernedreef 100
2500 Lier
België

Image
LAGO Lier De Waterperels
Riebedebie pas
Off
Iedereen Verdient Vakantie
On
Coordinates
51.1315, 4.55955
Intro

Klaar voor waterpret? Dit zwemparadijs met glijbanen, golfslagbad, wildwaterbaan, warme kinderbaden, ... is de favoriete uitstap met kinderen in de provincie Antwerpen. Ontdek het nu!

Zoekmachine verbeteringen
zwemmen uitstap kinderen recreatie kinderfeestjes zwemlessen aquasport sport ontspanning glijbanen buitenzwembad waterpretpark familie subtropisch België leukste aquapark gezin waterparadijs plezier subtropisch zwembad België zwembad zwemparadijs aquapark waterpretpark uitstap gezin beste leukste aqua park water park buitenbad piscine parc aquatique centre brasserie kindvriendelijk horeca binnen buiten familie families