LAGO Pelt Dommelslag is zoveel meer dan enkel een zwembad!

Sportievelingen kunnen terecht in het 25m-bad (6 banen).  Voor jong en oud is er sensatie in de unieke wildwaterbaan, het golfslagbad en de spectaculaire bandenglijbaan van maar liefst 110 meter lang. De allerkleinsten worden verwend in de verwarmde kinderbaden met kleurrijke waterspeeltuin. Pret verzekerd! Een nieuw buitenbad met uitgestrekte ligweide brengt verkoeling op die zwoele zomerdagen.

Wie na al die actie even wil uitrusten, kan gratis terecht in ons vernieuwd wellnesscomplex. De  warme lagune biedt een unieke ervaring. Laat je meedrijven door de stroming en geniet van de watermassages. Een saunabeurt of een bezoekje aan het stoombad bezorgen je een totale ontspanning. Een ware weldaad voor lichaam en geest.

Heb je honger gekregen van al dat spelen, ravotten en ontspannen, dan kan je een hapje en een drankje bestellen op het zwemmersterras. Bovendien behoud je van hieruit steeds het overzicht over de baden en je spelende kinderen.

Een heerlijk dagje vakantie vol waterpret met het hele gezin. Dommelslag is immers een echt all-weather centrum. Met ons binnen- en buitenaanbod ben je  hier nooit afhankelijk van de Belgische weersomstandigheden. Kortom: de zomer duurt het langst bij LAGO Pelt Dommelslag!

Ook tijdens de schoolvakanties verwennen wij graag onze kleinste gasten. Regelmatig worden verrassende activiteiten georganiseerd waar je leuke prijzen kan winnen. Voor meer informatie over deze en andere acties, bezoek onze website en facebookpagina.

 

Straat
Dommelslagdreef
Nummer
12
Stad
Pelt
Postcode
3900
Telefoon
011 60 64 44
Email 1
dommelslag@lago.be
Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=7TxMdmYW6kc
Video
Adres

Dommelslagdreef 12
3900 Pelt
België

Image
Riebedebie pas
Off
Iedereen Verdient Vakantie
On
Coordinates
51.2237, 5.4337
Intro

Beleef een onvergetelijke gezinsuitstap naar dit zwemparadijs met warme kinderbaden, wildwaterbaan, glijbanen, golfslagbad,... Duik samen in dit spetterend wateravontuur!