Plezier, sport en wellness op één bruisende site!

Vanaf april 2021 zak je voor een onvergetelijke gezinsuitstap af naar het subtropisch zwembad LAGO Sint-Truiden Bloesembad dat te midden van het groene sport- en recreatiepark ‘Sportpark Haspengouw’ bloeit.

In het recreatief aanbod vind je een warme kinderwereld voor baby’s en peuters, een golfslagbad met waterspeeltuin, een wildwaterbaan en twee glijbanen waaronder een familiale bandenglijbaan. Voor relaxatie kan je terecht in de warme lagune, sauna, hamam of het uniek Dode Zeebad, waarin je ontspannen blijft drijven.

Ook het buitenaanbod van het Truiense ‘Bloesembad’ is veelbelovend met een speelbad, een verwarmd zwembad dat zelfs in de winter toegankelijk is, een zwemvijver en een zonnig dakterras met ligbedjes. Als sporter leef je je uit in het sportbad met 8 zwembanen of in de LAGO CLUB ecofitness waar je kan rekenen op professionele begeleiding, de nieuwste toestellen, groepslessen …  

Op de site maakt het Rest-eau-café de menukaart compleet. De brasserie is dankzij de dagverse gerechten, kindvriendelijke menu’s, het zonnig terras en de veilige speelzone binnen en buiten de favoriete afsluiter van een spetterend dagje uit met het gezin. 

Straat
Olympialaan
Nummer
10
Stad
Sint-Truiden
Postcode
3800
Email 1
bloesembad@lago.be
Video
Adres

Olympialaan 10
3800 Sint-Truiden
België

Image
Riebedebie pas
Off
Iedereen Verdient Vakantie
Off
Coordinates
50.8115, 5.18119
Intro

Ben je klaar voor eindeloze waterpret in de kinderbaden, het golfslagbad, de wildwaterbaan, glijbanen, enzovoort? Of blijf je liever drijven in het eerste zoutbad van Limburg?

Zoekmachine verbeteringen
subtropisch zwembad België zwembad zwemparadijs aquapark waterpretpark uitstap gezin beste leukste aqua park water park buitenbad piscine parc aquatique centre brasserie kindvriendelijk horeca binnen buiten familie families